Hírek repülőterek témában

British Airways repülőjegy foglalás

British Airways repülőjegy foglalás

A British Airways egy angol légitársaság, amely rendkívül híres: Európában a legjobbak közt található, és nagyon nagy forgalma van az óceánon túli országokban is. A British Airways repülőjegy foglalás online nagyon egyszerűen lebonyolítható: internetes kereső segítségével megtekinthetjük az összes információt a jegyekkel és a járatokkal kapcsolatban. A British Airways repülőjegy… Tovább: British Airways repülőjegy foglalás »

Diszkont légitársaságok hatása

Diszkont légitársaságok hatása

A diszkont légitársaságok – közismert néven fapados légitársaságok – megjelenése döntő szereppel bír a légi forgalom történelmében. Ezen társaságok alapkoncepciója, hogy megpróbálják költségeiket a legalacsonyabb szinten tartani, így olcsóbban tudják kínálni jegyeiket. Ebből kifolyólag a diszkont légitársaságok hatása nagymértékben hozzájárult az utasforgalom növekedéséhez. A diszkont légitársaságok hatása a legjelentősebben a… Tovább: Diszkont légitársaságok hatása »

Fapados járatok Skóciába

Fapados járatok Skóciába

Skócia Nagy-Britannia északi részén terül el. Domborzata nagyrészt hegységekkel tagolt, így méltán kapta a „kövek országa” nevet, habár ez az elnevezés arra a kultuszra utal, hogy a skótok mágikus erőt tulajdonítanak a köveknek. Mivel Skócia egy egyedülálló hitvilággal és hagyománnyal rendelkező országrész, ezért sokan látogatnak ide. Ha te is szeretnél… Tovább: Fapados járatok Skóciába »

A portugál légitársaság Budapest reptereivel is kapcsolatban áll

A portugál légitársaság Budapest reptereivel is kapcsolatban áll

Napjainkban a világ bármely pontjáról könnyűszerrel eljuthatunk bárhová. Erre szolgál többek között a rengeteg légitársaság, melyek jobbnál jobb árajánlatokkal várják az utazni vágyókat. Európa legnagyobb légitársaságai közé tartozik a portugál légitársaság (a TAP), ami Budapest reptereivel is kapcsolatban áll. Ez a légitársaság rendelkezik a legbővebb hálózattal Európától egészen Brazíliáig.  A… Tovább: A portugál légitársaság Budapest reptereivel is kapcsolatban áll »

Repülőjegy árak 2018