Hírek repülőtér témában

Repülőjegy foglalás Nyíregyházáról

Repülőjegy foglalás Nyíregyházáról

Nyíregyháza Magyarország hetedik legnagyobb városa. Egy nagy léptekben fejlődő város, ahol egyre gyakrabban megfordulnak a turisták. Éppen ezért Nyíregyházán is megtalálható a légi forgalom, és az európai városkákhoz hasonlóan korszerű repülőtérrel várja a leszálló gépeket. Mivel egyre több ember foglal repülőjegyet Nyíregyházáról és Nyíregyházára is, ezért egyre több légitársaság üzemel… Tovább: Repülőjegy foglalás Nyíregyházáról »

Repülőjegy foglalás Kecskemétről

Repülőjegy foglalás Kecskemétről

Kecskemét Bács-Kiskun megye székhelye, a Duna és Tisza közti Homokhátság közepén fekszik. Földrajzi fekvésének köszönhetően az ország déli részéről, Szegedről és a fővárostól is megközelíthető. A város a történelmi hagyományok és a modern törekvések együttesének példaértékű helyszíne. Gyönyörű régi épületeinek valamint pezsgő városi életmódjának köszönhetően egyre többen látogatnak ide. Az… Tovább: Repülőjegy foglalás Kecskemétről »

Repülőjegy foglalás Győrből

Repülőjegy foglalás Győrből

Győr egy közel 130.000 lakosú megyei jogú város. Szlovákiát, Nyugat-Ausztriát, a Balatont és Budapestet is a Kisalföld szívéhez köti. Központi elhelyezkedése már a régmúltban is fontos szerepet biztosított a város számára, és ez mára csak fokozódott. Győrt ma már Nyugat-Magyarország egyik „fővárosaként” tartják számon. Így bizonyára nem meglepő, hogy itt… Tovább: Repülőjegy foglalás Győrből »

Repülőjegy foglalás Bécsből

Repülőjegy foglalás Bécsből

Bécset az európai kultúra fellegváraként tartjuk számon. A „császár városára” a régi, szebbnél szebb épületek, széles sugárutak és elegáns parkok jellemzők. Az osztrák főváros elhelyezkedése nagyon hasonló a magyar városokhoz. A Duna partjára épült, a magyar határtól (Hegyeshalomtól) csupán 76 km-re található. A város számos érdekességet és látnivalót tartogat az… Tovább: Repülőjegy foglalás Bécsből »

Repülőjegy foglalás New Yorkba

Repülőjegy foglalás New Yorkba

New York a turisták egyik legkedveltebb amerikai úticélja, hiszen a város, „amely soha sem alszik” világhírű kulturális és üzleti központ. New Yorkot a divat, a csillogás, a siker és a pénz városának is nevezik, ugyanis sok ember szerint itt minden álom valóra válhat. Nem csoda hát, hogy nap mint nap… Tovább: Repülőjegy foglalás New Yorkba »

Norvég légitársaságok

Norvég légitársaságok

Napjainkban egyre többet hallunk közlekedési balesetekről, az utak nem elég biztonságosak. Ha utazni szeretnél valahová, a biztonságot tekinted legfőbb szempontnak, ezután pedig a kényelmet. Ezeket meg is kaphatod, ha a megfelelő légitársaság repülőjáratát választod. Ha Magyarországról Norvégiába, vagy Norvégiából egy másik országba szeretnél utazni, akkor rengeteg norvég légitársasághoz fordulhatsz. Norvégiában… Tovább: Norvég légitársaságok »

Légitársaságok Debrecenben

Légitársaságok Debrecenben

Magyarországon nemcsak a fővárosban van repülőtér, hanem a kisebb városokban is, mint amilyen Debrecen. Debrecen is számos légitársaságnak ad otthont, úgy mint a Germania, Wizz Air, Malév Air Kft., Tailwind Airlines stb. Ezek a légitársaságok Debrecen egyetlen repülőterét használják, az Airport Debrecent. Ezen légitársaságok mindegyike rendelkezik internetes weboldallal és kihelyezett… Tovább: Légitársaságok Debrecenben »

Fapados járatok Sármellékről

Fapados járatok Sármellékről

A Sármellék község mellett található nemzetközi repülőtér a Dunántúl legfontosabb és legnagyobb forgalmú repülőtere. A repülőtér a ferihegyi után a legforgalmasabb. Mint ilyen, a hagyományos és luxus járatok mellett folyamatosan indul számos fapados járat is Sármellékről szerte a világba. A nemzetközi utas közösség előtt a könnyebben megjegyezhető FlyBalaton néven ismert…. Tovább: Fapados járatok Sármellékről »

Repülőjegyek Londonba

Repülőjegyek Londonba

Számos légitársaság indít járatot közvetlenül Londonba. Ezek között találunk hagyományos, illetve diszkont járatokat is, így mindenki kiválaszthatja saját igényei szerint a számára megfelelőt. Sok esetben azonban, ha átszállással utazunk, sokkal kedvezményesebb áron eljuthatunk a metropoliszba. Londonban négy repülőtér található: a Heathrow, a Stansted, a Luton valamint a Gatwick. A hagyományos… Tovább: Repülőjegyek Londonba »

Fapados járatok Budapestről

Fapados járatok Budapestről

Bár Magyarország elég kis ország, mégis fővárosa Európa-szerte ismert. Budapestre nap mint nap több száz látogató érkezik szerte a nagyvilágból. Ám míg több százan a belváros szűk utcáin sétálnak, vagy a Dunát csodálják, addig több százan arra várnak, hogy repülőre üljenek és elutazhassanak. Ha te is utazni vágysz, könnyen eljuthatsz… Tovább: Fapados járatok Budapestről »

Repülőjegy árak 2018