Hírek repülőjegyek témában

Akciós repülőjegyek USA-ba

Akciós repülőjegyek USA-ba

Az utóbbi időben egyre többen utaznak az USA-ba munkavállalás, tanulás vagy kirándulás miatt. Mivel az USA távolabb van, mint az európai célpontok, ezért a repülőjegyek is drágábbak, de ettől függetlenül akciós repülőjegyek az USA-ba is kaphatóak, ha kitartó és szemfüles az utazni vágyó. Akciós repülőjegyek USA-ba időről-időre elérhetővé válnak a… Tovább: Akciós repülőjegyek USA-ba »

Akciós repülőjegyek Dubaiba

Akciós repülőjegyek Dubaiba

Az utóbbi néhány évben Dubai egyre kedveltebb turistacélponttá vált, szépsége és gazdagsága miatt. Dubaiban elképesztő luxus uralkodik, és olyan építészeti csodákat szemlélhetünk itt meg, melyeket sehol máshol a világon. Bár maga a város egy sivatagban található, úgy kiépült az évek folyamán, hogy akár sízhetünk is területén vagy fürdőzhetünk luxusmedencéiben, tavaiban…. Tovább: Akciós repülőjegyek Dubaiba »

Akciós repülőjegyek Rómába

Akciós repülőjegyek Rómába

Róma kedvelt turistacélpont szépsége és számos történelmi emlékhelye miatt. Ezt a helyet turisták ezrei látogatják meg minden évben. Azon kívül, hogy akciós repülőjegyeket foglalhat le Rómába, még számos olyan akcióval is találkozhat itt, mely a szállodák ajánlataira vonatkoznak, főként akkor, ha nem a nyári főszezonba szeretne ide utazni. Akciós repülőjegyeket… Tovább: Akciós repülőjegyek Rómába »

Olcsó repülőjegyek Wizzair járatokra

Olcsó repülőjegyek Wizzair járatokra

A mai fejlett világban sokkal könnyebben lehet utazni, mint régen. Olcsó repülőjegyek Wizzair járatokra interneten is lefoglalhatók, de megoldhatjuk úgy is, hogy utazási irodában vásároljuk meg a jegyeket. Az olcsó repülőjegyek a Wizzair járatokra most már bárki számára könnyen elérhetőek, hisz pár ezer forintért is repülhetünk. Attól, hogy olcsó e… Tovább: Olcsó repülőjegyek Wizzair járatokra »

Repülőjegyek Németországba

Repülőjegyek Németországba

Németország Európa központi hatalmai közé sorolható. Izgalmas városokkal, bájos településekkel, mesébe illő épületekkel, kastélyokkal, havas hegyekkel és tengerparti üdülőkkel várja az ide látogató turistákat. Számos német város nemcsak turistaközpontnak nevezhető, hanem gyakran hivatalos ügyben érkezők központi helye is. A repülőjegyek Németországba is változatos áron megtalálhatók, tehát ha ide szeretnél utazni,… Tovább: Repülőjegyek Németországba »

A diszkont légitársaságok szolgáltatásairól

A diszkont légitársaságok szolgáltatásairól

A diszkont légitársaságokat más néven fapados légitársaságoknak nevezik, és ezen a néven váltak közismertté. Olyan légitársaságok megjelölése ez a név, amelyek a 20. század végén jelentek meg a légi forgalomban, és a nemzetközi árversenyben az átlagosnál olcsóbb járataival vesznek részt. Az első diszkont légitársaság az 1971-ben alapított South West Airlines… Tovább: A diszkont légitársaságok szolgáltatásairól »

Repülőjegy árak 2018