Hírek repülőjegy témában

Repülőjegy foglalási kód

Repülőjegy foglalási kód

Ha repülőjegyet szeretnénk foglalni, többféleképpen megtehetjük: online, telefonon vagy interneten. Bármelyik foglalási módot is választjuk, adataink bediktálása után kapunk majd egy repülőjegy foglalási kódot, mely bekerül a légitársaság online rendszerébe, illetve repülőjegyünkön is szerepelni fog. A repülőjegy foglalási kód egy olyan betűkből és számokból álló kódsor, melyből csak egy van,… Tovább: Repülőjegy foglalási kód »

Repülőjegy Balira

Repülőjegy Balira

Bali egy igazi turistaparadicsom. Ez a sziget Indonézia gyöngyszeme. Nemcsak egzotikus tájairól és lenyűgöző természeti szépségéről ismert, hanem magas fokon űzött művészeteiről is, mint a tánc, szobrászat, festészet stb. Repülőjegy Balira kedvezményes áron megvásárolható a különböző légitársaságoknál, főleg olyankor, ha időben lefoglaljuk a jegyet. Repülőjegy Balira ma már számos légitársaság… Tovább: Repülőjegy Balira »

Repülőjegy Barcelonába Ryanair járatokra

Repülőjegy Barcelonába Ryanair járatokra

A Ryanair repülőjegyek egyik fő jellegzetessége nagyon olcsó áruk. Ez nagyon sok ember számára egyik alapvető tényező utazásaik alkalmával, hiszen ki ne szeretne olcsón utazni? Ezen repülőjegyek már a világ számos pontjára szólnak. Ryanair repülőjegyet Barcelonába is vásárolhatunk. Barcelona a világ egyik legkedveltebb turistaközpontja, melyet emberek ezrei látogatnak meg minden… Tovább: Repülőjegy Barcelonába Ryanair járatokra »

Repülőjegy Barcelonába

Repülőjegy Barcelonába

Barcelona közkedvelt turistaközpont, történelmének és izgalmas helyeinek köszönhetően. A város Spanyolország második legnépesebb városa és számos nemzetközi esemény otthona. Nem is csoda, hogy ezek miatt számos ember választja ezt a helyet nyaralásának célpontjaként. Repülőjegy Barcelonába ma már könnyen lefoglalható Magyarország egész területén személyesen vagy online is. Repülőjegy Barcelonába kedvezményes áron… Tovább: Repülőjegy Barcelonába »

Akciós repülőjegyek Madeira szigetére

Akciós repülőjegyek Madeira szigetére

Madeira az Atlanti-óceánba elterülő szigetegyüttes legnagyobbika, mely hivatalosan Portugália fennhatósága alá tartozik. Egy igazi turistaparadicsom, zöldellő növényvilágával és egzotikus helyeivel, mely igazi élményt jelent az ide utazóknak. Akciós repülőjegyek Madeira szigetére megvásárolhatóak a legtöbb légitársaságnál. Ha Madeira zöldellő paradicsomába szeretne eljutni, keressen kitartóan a légitársaságok ajánlatai között. Előfordulhat, hogy akciós… Tovább: Akciós repülőjegyek Madeira szigetére »

Akciós repülőjegyek Velencébe

Akciós repülőjegyek Velencébe

Velence a szerelmesek városa. Romantikus utazáshoz kiváló célpont, de ha nem párral megy az ember, akkor sem fog itt unatkozni. Egyedülálló építészeti remekei, hangulata, szűk, csatornákkal teli utcácskái magukkal ragadják az ide utazókat, és olyan élményben részesítik, melyet még hosszú időn át őrizni fog emlékezetében. Akciós repülőjegyek Velencébe gyakran szerepelnek… Tovább: Akciós repülőjegyek Velencébe »

Fapados járatok Debrecenből Edinburghba

Fapados járatok Debrecenből Edinburghba

Manapság egyre több fapados járat áll az utasok rendelkezésére, mivel hihetetlenül nagy az igény ezekre alacsony áraik és elfogadható szolgáltatásaik miatt. Magyarországról szinte már Európa bármely nagyobb városába indul fapados járat különböző időközönként, így például fapados járatok Debrecen-Edinburgh között is rendszeresen közlekednek. Fapados járatok Debrecenből Edinburghba majdnem minden héten indulnak,… Tovább: Fapados járatok Debrecenből Edinburghba »

Akciós repülőjegyek Amerikába

Akciós repülőjegyek Amerikába

Számos közvetlen járat indul Budapestről az Egyesült Államokba. Ezzel jó tisztában lennünk, amikor akciós repülőjegyeket keresünk Amerikába. A turisták körében legnépszerűbb a Budapest-New York járat, mely a Kennedy repülőtéren landol. Ha közvetlen járattal szeretnénk utazni, és nem akarunk átszállni, akkor az American Airlines-Malév és a Delta légitársaságok közvetlen járatait keressük…. Tovább: Akciós repülőjegyek Amerikába »

Diszkont légitársaságok Magyarországon

Diszkont légitársaságok Magyarországon

A diszkont légitársaságok olyan légitársaságokat jelölnek, melyek hagyományos társaiknál jóval olcsóbban árusítják repülőjegyeiket, viszont ez az alacsony ár általában alacsony kényelmi szolgáltatásokkal párosul. Az ilyen alacsony költségvetésű járatokkal rendszerint rövid vagy középtávolságú repüléseket lehet végezni. Ilyen diszkont légitársaságok Magyarországon is léteznek. Budapestről több diszkont légitársasággal utazhatunk, mint például az Aer… Tovább: Diszkont légitársaságok Magyarországon »

Fapados járatok Svájcba

Fapados járatok Svájcba

Számos légitársaság indít fapados járatokat Svájcba, melyekkel az általános áraknál jóval olcsóbban juthatunk el eme széles körben kedvelt és ismert turistaparadicsomba. Vigyázzunk azonban arra, hogy az indulás előtt 2-3 hónappal lefoglaljuk a Svájcba szóló fapados repülőjegyünket, ugyanis az indulási idő közeledtével a jegyárak is nagyon megemelkedhetnek. Ha az utazáson szeretnénk… Tovább: Fapados járatok Svájcba »

Oldal 1 - 212
Repülőjegy árak 2018