Hírek repülő témában

Repülőjegy vásárlás útlevél nélkül

Repülőjegy vásárlás útlevél nélkül

Utazáshoz még mindig a legjobb választás a repülő. Segítségével nagyon gyorsan és kényelmesen elérhetjük még a legtávolabbi úti célt is. Azonban a repülőjegy vásárlás útlevél nélkül nem oldható meg minden esetben. A legtöbb online vásárlás esetén a személyes adatok között az útlevél száma is szerepel. A repülőjegy vásárlás útlevél nélkül… Tovább: Repülőjegy vásárlás útlevél nélkül »

Repülőjegy árak London városába

Repülőjegy árak London városába

London számos európai ország népei számára vonzó célpont, főként munkavállalás terén, magas életszínvonala és bérei miatt. Az utóbbi években magyarok ezrei vonultak ki tömegesen Londonba a jobb élet reményében. Természetesen ennek hatására egyre több járatot indítanak már hazánkból is Londonba, melynek egyenes következménye, hogy a repülőjegy árak London területére egyre… Tovább: Repülőjegy árak London városába »

Repülőjegy foglalás bankkártyával

Repülőjegy foglalás bankkártyával

A repülőjegy vásárlás legegyszerűbb módja talán a repülőjegy foglalás bankkártyával. Majd’ minden légitársaság esetében repjegyeinket háromféleképpen foglalhatjuk le: személyesen készpénzzel, illetve telefonon vagy online bankkártyás átutalás segítségével. Ezek közül az első talán a legmacerásabb, mivel személyesen el kell mennünk a légitársasághoz, ami természetesen idő és pénz, ezért érdemesebb a foglaláshoz… Tovább: Repülőjegy foglalás bankkártyával »

Repülőjegy árak Romániába

Repülőjegy árak Romániába

A közeli Romániába nagyon könnyen eljuthatunk. Most már a repülőjegy árak Romániába pénztárcakímélőnek mondhatóak, hisz az olcsóbb társaságok 10.000 forint alatt kínálják a repülőjegyeket. Ha összehasonlítjuk a buszjegyek áraival, akkor a repjegyek pár ezer forinttal drágábbak, de repülővel 1-2 óra alatt  célba érhetünk, míg busszal 12-13 órát kellene utaznunk. A… Tovább: Repülőjegy árak Romániába »

Repülőjegy árak Prágába

Repülőjegy árak Prágába

Prágába most már nagyon könnyen el lehet utazni. Több közlekedési eszköz között válogathatunk. Utazhatunk akár busszal vagy vonattal, de most már a repülő is megfizethető. A repülőjegy árak Prágába nem sokkal drágábbak, mint a busz- vagy vonatjegy, de a gyorsasága megfizethetetlen. Pár óra alatt repülővel Prágában is lehetünk, míg ha… Tovább: Repülőjegy árak Prágába »

Repülőjegy foglaláshoz szükséges adatok

Repülőjegy foglaláshoz szükséges adatok

Repülőgéppel napjainkban egyre többen utaznak. Ez talán a légi forgalom fellendülésének is köszönhető, hiszen ma már nem kell hosszú napokat utazással eltölteni, ha a világ másik felére szeretnénk eljutni. Mivel egy repülőút sokkal rövidebb és kényelmesebb is, mint a szárazföldi utazás, egyre több ember foglal repülőjegyet az utazásához. Így bizonyára… Tovább: Repülőjegy foglaláshoz szükséges adatok »

Repülőjegy foglalás ellenőrzése

Repülőjegy foglalás ellenőrzése

Manapság ha nagyobb távolságra szeretne utazni az ember, általában repülőre ül, ugyanis a légi közlekedés során sokkal rövidebb idő alatt eljutunk bárhova. Ha repülővel szeretnénk utazni, gondoskodnunk kell a repülőjegy megvásárlásáról. Szerencsére manapság nem kell napokat eltölteni hivatalokban várva arra, hogy beszerezzük a repülőjegyet. Csak pár perc, és akár online… Tovább: Repülőjegy foglalás ellenőrzése »

Repülőjegy foglalás online

Repülőjegy foglalás online

A repülőjegy foglalás online napjainkban nagyon elterjedt, mivel számos előnnyel rendelkezik a hagyományos foglalással szemben. Először is nyugodt körülmények között, sorban állás nélkül lebonyolíthatjuk a helyfoglalást repülőre. A kereső segítségével megtalálhatjuk a számunkra leginkább megfelelő árat, helyet és járatot anélkül, hogy bárki segítségét kérnénk. A repülőjegy foglalása online nagyon egyszerű:… Tovább: Repülőjegy foglalás online »

Különféle légitársaságok Budapestről változó ajánlatokkal

Különféle légitársaságok Budapestről változó ajánlatokkal

Budapest Magyarország fővárosa. E kis ország fővárosaként mégis nagy tisztelettel bír szerte Európában. Rengeteg látogatót vonz a régi belváros a Budai várral vagy akár a Szent István bazilikával, és még sorolhatnám a nevezetességeket. Budapestre nem csak látogatók érkeznek, hanem utazni is könnyen lehet a fővárosból akár autóbusszal, akár vonattal, de… Tovább: Különféle légitársaságok Budapestről változó ajánlatokkal »

Repülőjegy árak 2018