Hírek repülés témában

Repülőjegy árak Romániába

Repülőjegy árak Romániába

A közeli Romániába nagyon könnyen eljuthatunk. Most már a repülőjegy árak Romániába pénztárcakímélőnek mondhatóak, hisz az olcsóbb társaságok 10.000 forint alatt kínálják a repülőjegyeket. Ha összehasonlítjuk a buszjegyek áraival, akkor a repjegyek pár ezer forinttal drágábbak, de repülővel 1-2 óra alatt  célba érhetünk, míg busszal 12-13 órát kellene utaznunk. A… Tovább: Repülőjegy árak Romániába »

A repülőjegy foglalás időpontja

A repülőjegy foglalás időpontja

A repülőjegy foglalás időpontja körülbelül két hónappal az indulás előtt ideális – az ár szempontjából – vagy egy-két nappal a betervezett utazás előtt. Mindkét esetben a repülőjegyet olcsón kapjuk meg. Az utóbbi módszert akkor alkalmazzuk, ha nincs szálloda lefoglalva, vagy nem egy fontos üzleti megbeszélésről maradunk le – abban az… Tovább: A repülőjegy foglalás időpontja »

Repülőjegy foglalás adatok

Repülőjegy foglalás adatok

Manapság ki sem kell lépnünk otthonunkból, ha repülőjegyet szeretnénk foglalni. Annyi csupán a dolgunk, hogy kövessük az internetes repülőjegy foglalás adatok lépéseit és feltételeit, s jelenjünk meg a reptéren a kitűzött napon és időpontban. Internetes jegyfoglaláskor számos adatot kell megadnunk a rendszernek úgy magunkról, mint a lefoglalt repülőgépről. Az első… Tovább: Repülőjegy foglalás adatok »

Hogy a pénz ne legyen akadály: repülőjegyek olcsón!

Hogy a pénz ne legyen akadály: repülőjegyek olcsón!

Manapság egyre inkább előtérbe került a pénz, és gyakran mindennél fontosabb. Van egy mondás, miszerint a pénz nem boldogít, viszont a hiánya igencsak boldogtalanná tud tenni. Biztosan volt már rá példa életedben, hogy valamiről le kellett mondanod, mert nem volt rá elég pénzed. Az utazás, és ezen belül a repülőgéppel… Tovább: Hogy a pénz ne legyen akadály: repülőjegyek olcsón! »

Légitársaságok Ausztriában

Légitársaságok Ausztriában

Ausztria Európa egyik méltán híres országa. Ez az ország nagy hagyománnyal és színes kultúrával rendelkezik. Ki nem hallott volna már Bécs városáról vagy az ausztriai Alpok hófödte csodás hegyeiről? Ezek és más nevezetességek naponta több látogatót csalogatnak az országba. Ha repülővel szeretnél ide utazni, legelőször informálódnod kell a légitársaságokról Ausztriába…. Tovább: Légitársaságok Ausztriában »

Repülőjegy árak 2018