Hírek online témában

Repülőjegy vásárlás online

Repülőjegy vásárlás online

Ahhoz, hogy a világ különböző tájaira a leggyorsabban érjünk el, szükségünk van repülőjegyre. A repülőjegy vásárlás online a leggyorsabb és a legkényelmesebb. Otthonról perc alatt nem csak foglalhatunk, hanem vásárolhatunk is repülőjegyet. A repülőjegy vásárlás online nagyon egyszerűen lebonyolítható. A legfontosabb, hogy eldöntsük, mely légitársasággal szeretnénk utazni. Ha megtaláltuk a… Tovább: Repülőjegy vásárlás online »

Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével

Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével

A repülőjegy foglalás mindig személyi igazolvány segítségével történik, mivel be kell diktálnunk az ezen található pontos személyi adatainkat. Ilyen például pontos nevünk, címünk, személyi számunk, illetve személyi igazolványunk lejárati ideje is. Ez utóbbi kettő valamint a nevünk majd a repülőjegyünkön is szerepelni fog. Repülőjegy foglalás személyi igazolvánnyal történhet személyesen, telefonon… Tovább: Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével »

Repülőjegy foglalás gyerekeknek

Repülőjegy foglalás gyerekeknek

A repülőjegy foglalás gyerekeknek majdnem minden légitársaság esetében kedvezményesen történik. Az árak természetesen légitársaságok szerint változhatnak. Fontos tudni, hogy kiskorú csak szülőkkel hagyhatja el az országot, vagy úgy, hogy a szülők írnak közjegyző előtt egy beleegyező nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy gyerekük elhagyhatja az országot. Repülőjegy foglalás gyerekeknek történhet online, telefonon… Tovább: Repülőjegy foglalás gyerekeknek »

Repülőjegy foglalás bankkártyával

Repülőjegy foglalás bankkártyával

A repülőjegy vásárlás legegyszerűbb módja talán a repülőjegy foglalás bankkártyával. Majd’ minden légitársaság esetében repjegyeinket háromféleképpen foglalhatjuk le: személyesen készpénzzel, illetve telefonon vagy online bankkártyás átutalás segítségével. Ezek közül az első talán a legmacerásabb, mivel személyesen el kell mennünk a légitársasághoz, ami természetesen idő és pénz, ezért érdemesebb a foglaláshoz… Tovább: Repülőjegy foglalás bankkártyával »

Repülőjegy foglalás fizetési módszerek

Repülőjegy foglalás fizetési módszerek

A repülőjegy foglalás fizetésnek számos módozata van, melyekből azt választhatjuk, amely a legkényelmesebb számunkra. A hagyományos, s szinte még mindig a legelterjedtebb fizetési mód a készpénzzel való fizetés, melyre a légitársaság, az ajánlat és az úticél kiválasztása, valamint a szerződés megkötése után kerül sor az utazási irodában vagy a választott… Tovább: Repülőjegy foglalás fizetési módszerek »

Repülőjegy foglalás fizetés nélkül?

Repülőjegy foglalás fizetés nélkül?

Manapság egyre többen vásárolnak repülőjegyet. Ez a légi forgalom felvirágzásának köszönhető. Szerencsére napjainkban a repülőjegy foglalás könnyű művelet. Nem kell napokat eltölteni hosszú sorokat kiállva, hogy megvásároljuk a repülőjegyet, ugyanis a technikának köszönhetően könnyen foglalhatunk online is vagy akár telefonon. Sajnos még így sem megoldható, hogy a repülőjegy foglalást fizetés… Tovább: Repülőjegy foglalás fizetés nélkül? »

Repülőjegy foglalás előre

Repülőjegy foglalás előre

Jól dönt az, aki – tudván, hogy utaznia kell egy adott országba, egy bizonyos időpontban – megejti a repülőjegy foglalást előre. Meglehetősen nagy árkedvezményben részesül, aki időben meghozza a döntést, és lefoglalja a jegyet. Az indulás előtt egy hónappal 50%-ot, két hónappal előtte pedig mindössze 30-35%-ot kell fizetnie. Ha ünnepek… Tovább: Repülőjegy foglalás előre »

Repülőjegy foglalás telefonon

Repülőjegy foglalás telefonon

Utazni szeretnél? Kirándulni mennél vagy akár meglátogatni egyik távoli ismerősödet? Manapság könnyen megteheted! Repülőre ülhetsz, és rövid idő alatt eléred úticélod. A repülőjegy foglalással sem kell eltöltened napokat, hivatalokat járva és idegeskedve, ugyanis ma már számos dolog könnyíti a foglalást, ami egykor hosszas és stresszes eljárás volt. Rövid idő alatt,… Tovább: Repülőjegy foglalás telefonon »

Repülőjegy foglalás ellenőrzése

Repülőjegy foglalás ellenőrzése

Manapság ha nagyobb távolságra szeretne utazni az ember, általában repülőre ül, ugyanis a légi közlekedés során sokkal rövidebb idő alatt eljutunk bárhova. Ha repülővel szeretnénk utazni, gondoskodnunk kell a repülőjegy megvásárlásáról. Szerencsére manapság nem kell napokat eltölteni hivatalokban várva arra, hogy beszerezzük a repülőjegyet. Csak pár perc, és akár online… Tovább: Repülőjegy foglalás ellenőrzése »

Repülőjegy foglalás online

Repülőjegy foglalás online

A repülőjegy foglalás online napjainkban nagyon elterjedt, mivel számos előnnyel rendelkezik a hagyományos foglalással szemben. Először is nyugodt körülmények között, sorban állás nélkül lebonyolíthatjuk a helyfoglalást repülőre. A kereső segítségével megtalálhatjuk a számunkra leginkább megfelelő árat, helyet és járatot anélkül, hogy bárki segítségét kérnénk. A repülőjegy foglalása online nagyon egyszerű:… Tovább: Repülőjegy foglalás online »

Repülőjegy árak 2018