Hírek Olaszország témában

Repülőjegy foglalás Olaszországba

Repülőjegy foglalás Olaszországba

Olaszország az egyik legközkedveltebb és legfelkapottabb turistaparadicsom világszerte. Nem csoda tehát, ha számos légitársaság indít ide repülőjáratokat, fapados és hagyományos gépeket egyaránt, melyekre akár otthonról is foglalhatunk repülőjegyet a különböző légitársaságok internetes jegyfoglaló oldalain, valamint hagyományos módon is hozzájuthatunk a repülőjegyhez a különböző utazási irodák segítségével. Amire nem árt odafigyelni… Tovább: Repülőjegy foglalás Olaszországba »

Repülőjegy árak Olaszországba

Repülőjegy árak Olaszországba

Olaszország az elsők között szerepel a világ leglátogatottabb és legközkedveltebb turistaparadicsomai között. Így tehát nem csoda, ha Magyarországról is számos légitársaság, fapadosak és hagyományosak egyaránt indítanak ide járatokat. Az árak azonban a fapados és hagyományos légitársaságok között nagy eltéréseket mutathatnak, ezért ajánlott alaposan utánajárni ezeknek a dolgoknak, mielőtt repjegyet foglalunk…. Tovább: Repülőjegy árak Olaszországba »

Repülőjegy árak Nápolyba

Repülőjegy árak Nápolyba

Nápoly Dél-Olaszország legnagyobb városa, Róma és Milánó után pedig a harmadik legnagyobb város Olaszországban. Igen közkedvelt úticélnak számít a turisták körében is, ezért Budapestről több légitársaság indít közvetlen járatokat ide, fapados és hagyományos légitársaságok egyaránt. Ennek függvényében a repülőjegy árak Nápolyba légitársaságonként igen eltérőek lehetnek, 20.600 forinttól 68.600 forintig terjed… Tovább: Repülőjegy árak Nápolyba »

Olcsó repülőjegy Rómába

Olcsó repülőjegy Rómába

Minden út Rómába vezet – tartja a mondás. Tegyünk róla, hogy a mi utunk is oda vezessen! Ha eddig még nem jártunk Olaszország fővárosába, itt az ideje, hogy meglátogassuk Európa egyik legszebb városát, melyet a szerelmesek városának is neveznek. Vásároljunk olcsó repülőjegyet Rómába, hogy mielőbb bedobhassunk néhány pénzérmét a Trevi-kútba,… Tovább: Olcsó repülőjegy Rómába »

Repülőjegyek Olaszországba

Repülőjegyek Olaszországba

Olaszország „Európa szíve”, hiszen az európai civilizáció innen, az ókori római civilizációból indult. Olaszország számos kulturális örökséget hordoz, és nagyon sok világhíres várossal büszkélkedhet. Éppen ezért nap mint nap rengeteg utazó fordul meg az országban. Ha te is ide, az „olasz csizmára” szeretnél utazni, könnyen és egyszerűen megteheted, ha lefoglalsz… Tovább: Repülőjegyek Olaszországba »

Fapados repülőjegyek Olaszországba

Fapados repülőjegyek Olaszországba

Irány Olaszország és csodálatos városai, mint Velence, Róma, Firenze, Milánó, Verona vagy Bologna! Ha ide szeretnénk utazni, legyen szó akár nyaralásról, akár nászútról, érdemes először a keresőbe a „fapados repülőjegyek Olaszországba” kifejezést beírni, mert nagyon sok és jó áron kínált repülőjegyet foglalhatunk le az internet segítségével.  Ha még nem döntöttük… Tovább: Fapados repülőjegyek Olaszországba »

Repülőjegy árak 2018