Hírek New York témában

Repülőjegy foglalás New Yorkba

Repülőjegy foglalás New Yorkba

New York a turisták egyik legkedveltebb amerikai úticélja, hiszen a város, „amely soha sem alszik” világhírű kulturális és üzleti központ. New Yorkot a divat, a csillogás, a siker és a pénz városának is nevezik, ugyanis sok ember szerint itt minden álom valóra válhat. Nem csoda hát, hogy nap mint nap… Tovább: Repülőjegy foglalás New Yorkba »

Repülőjegyek New Yorkba

Repülőjegyek New Yorkba

Repülőjegyet New York városába több légitársaság járatára is foglalhatunk, akár hagyományos, akár diszkont járatról beszélünk. New Yorkban három jelentős repülőtér található: a J. F. Kennedy, a Newark, valamint a Laguardia.  Az Európából érkező légitársaságok a J. F. Kennedy, illetve a Newark reptéreken landolnak. Az európai légitársaságok eltérő árakon forgalmazzák a… Tovább: Repülőjegyek New Yorkba »

Akciós repülőjegyek New Yorkba

Akciós repülőjegyek New Yorkba

Ha az üzletekben, az utcán, a reklámokban, az interneten azt halljuk vagy olvassuk, hogy akció, rögtön felcsillan a szemünk. Nincs ez másként akkor sem, ha utazni készülünk, és keressük az olcsóbb jegyeket. Egy légitársaság keresőjébe csak be kell ütni például, hogy akciós repülőjegyek New Yorkba, és máris rengeteg találatot kapunk…. Tovább: Akciós repülőjegyek New Yorkba »

Repülőjegy árak 2018