Hírek Magyarország témában

Repülőjegy értékesítés Kecskemét városában

Repülőjegy értékesítés Kecskemét városában

Ha külföldre szeretne utazni, ezt már Magyarország számos pontjáról megteheti, illetve jegyét is lefoglalhatja online vagy akár személyesen is. Repülőjegy értékesítés Kecskemét városában is van. Itt számos helyen megvásárolhatja jegyét bárhová, kedvezményes árakon. Repülőjegy értékesítés Kecskemét számos pontján gyorsan és egyszerűen, hogy a repülőgéppel való utazás ne okozzon gondot az… Tovább: Repülőjegy értékesítés Kecskemét városában »

Fapados légitársaságok Magyarországon

Fapados légitársaságok Magyarországon

Utazni szeretnél külföldre, de nem tudod, mivel? Válaszd a biztonságot, és utazz repülővel! A fapados légitársaságok Magyarországon egyre inkább elterjedtek, mivel olcsóbbak, mint a hagyományos repülőjáratok. Jó árajánlatokkal állnak a kliensek rendelkezésére, ezért is megéri őket választani. Amennyiben már hónapokkal az indulás előtt lefoglalod a helyet, sokkal kedvezményesebben kapod meg… Tovább: Fapados légitársaságok Magyarországon »

Légitársaságok Magyarországon

Légitársaságok Magyarországon

Magyarország számos nemzetközileg ismert és elismert légitársaságnak ad otthont, mint amilyen az Aeroflot Russian Airlines, az Air France, az Aer Lingus, az Easyjet, a Fly Snowflake, a Sky Europa, a Ryanair, a Wizzair, a Thai Airways, a British Airways, a Lufthansa, a Malév Magyar Légiközlekedési Rt. és a Turkish Airlines,… Tovább: Légitársaságok Magyarországon »

Diszkont légitársaságok Magyarországon

Diszkont légitársaságok Magyarországon

A diszkont légitársaságok olyan légitársaságokat jelölnek, melyek hagyományos társaiknál jóval olcsóbban árusítják repülőjegyeiket, viszont ez az alacsony ár általában alacsony kényelmi szolgáltatásokkal párosul. Az ilyen alacsony költségvetésű járatokkal rendszerint rövid vagy középtávolságú repüléseket lehet végezni. Ilyen diszkont légitársaságok Magyarországon is léteznek. Budapestről több diszkont légitársasággal utazhatunk, mint például az Aer… Tovább: Diszkont légitársaságok Magyarországon »

Repülőjegy árak 2018