Hírek légi forgalom témában

Repülőjegy foglalás Nyíregyházáról

Repülőjegy foglalás Nyíregyházáról

Nyíregyháza Magyarország hetedik legnagyobb városa. Egy nagy léptekben fejlődő város, ahol egyre gyakrabban megfordulnak a turisták. Éppen ezért Nyíregyházán is megtalálható a légi forgalom, és az európai városkákhoz hasonlóan korszerű repülőtérrel várja a leszálló gépeket. Mivel egyre több ember foglal repülőjegyet Nyíregyházáról és Nyíregyházára is, ezért egyre több légitársaság üzemel… Tovább: Repülőjegy foglalás Nyíregyházáról »

Repülőjegy foglalás Kecskemétről

Repülőjegy foglalás Kecskemétről

Kecskemét Bács-Kiskun megye székhelye, a Duna és Tisza közti Homokhátság közepén fekszik. Földrajzi fekvésének köszönhetően az ország déli részéről, Szegedről és a fővárostól is megközelíthető. A város a történelmi hagyományok és a modern törekvések együttesének példaértékű helyszíne. Gyönyörű régi épületeinek valamint pezsgő városi életmódjának köszönhetően egyre többen látogatnak ide. Az… Tovább: Repülőjegy foglalás Kecskemétről »

Repülőjegy foglaláshoz szükséges adatok

Repülőjegy foglaláshoz szükséges adatok

Repülőgéppel napjainkban egyre többen utaznak. Ez talán a légi forgalom fellendülésének is köszönhető, hiszen ma már nem kell hosszú napokat utazással eltölteni, ha a világ másik felére szeretnénk eljutni. Mivel egy repülőút sokkal rövidebb és kényelmesebb is, mint a szárazföldi utazás, egyre több ember foglal repülőjegyet az utazásához. Így bizonyára… Tovább: Repülőjegy foglaláshoz szükséges adatok »

Dél-amerikai légitársaságok

Dél-amerikai légitársaságok

Dél-Amerika földrajzi szempontból egy önálló kontinens. Társadalmi és politikai szempontból viszont Amerika része Észak- és Közép-Amerikával együtt. Ehhez a földrajzi szempontból önálló kontinenshez 12 ország tartozik. Ezek nagy része a gazdaságilag igencsak fejlett országok közé sorolhatóak. Természetesen itt is létezik légi forgalom, sőt a dél-amerikai légitársaságok listája meglehetősen hosszú. Dél-Amerikában… Tovább: Dél-amerikai légitársaságok »

Diszkont légitársaságok hatása

Diszkont légitársaságok hatása

A diszkont légitársaságok – közismert néven fapados légitársaságok – megjelenése döntő szereppel bír a légi forgalom történelmében. Ezen társaságok alapkoncepciója, hogy megpróbálják költségeiket a legalacsonyabb szinten tartani, így olcsóbban tudják kínálni jegyeiket. Ebből kifolyólag a diszkont légitársaságok hatása nagymértékben hozzájárult az utasforgalom növekedéséhez. A diszkont légitársaságok hatása a legjelentősebben a… Tovább: Diszkont légitársaságok hatása »

Charter repülőjegy kereső

Charter repülőjegy kereső

A fapados repülőjegy keresők mellett megjelentek a világhálón a charter repülőjegy keresők is. A charter járatok lényege, hogy ezek nem menetrend szerinti, hanem bérelt utazási lehetőségek, melyek leginkább a légi forgalomra jellemzők. A charter járatok a menetrend szerinti járatoktól jóval olcsóbbak, s nagy előnyük, hogy egyenesen a célállomásra juttatják utasaikat… Tovább: Charter repülőjegy kereső »

Repülőjegy árak 2018