Hírek kedvezmények témában

Repülőjegy árak Budapest New York útvonalon

Repülőjegy árak Budapest New York útvonalon

A repülőjegy árak Budapest – New York vonalra igen változatosak lehetnek. A legtöbb légitársaság ugyanis már Amerikába is indít rendszeres járatokat, mivel az utóbbi évtizedekben nagyon megnövekedett az Amerikába utazók száma a jobb munkalehetőségek és turistacélpontok miatt. Repülőjegy árak Budapest – New York vonalon a nagy konkurencia és gyakori légi… Tovább: Repülőjegy árak Budapest New York útvonalon »

Repülőjegy foglalás Olaszországba

Repülőjegy foglalás Olaszországba

Olaszország az egyik legközkedveltebb és legfelkapottabb turistaparadicsom világszerte. Nem csoda tehát, ha számos légitársaság indít ide repülőjáratokat, fapados és hagyományos gépeket egyaránt, melyekre akár otthonról is foglalhatunk repülőjegyet a különböző légitársaságok internetes jegyfoglaló oldalain, valamint hagyományos módon is hozzájuthatunk a repülőjegyhez a különböző utazási irodák segítségével. Amire nem árt odafigyelni… Tovább: Repülőjegy foglalás Olaszországba »

Repülőjegy foglalás árak

Repülőjegy foglalás árak

A repülőjegy foglalás árakat több tényező befolyásolhatja. Elsősorban a foglalás ideje a legmeghatározóbb tényezők egyike, ugyanis nem mindegy, hogy az indulástól számítva mikor foglaljuk le a repülőjegyet, illetve hogy milyen időszakban szeretnénk utazni. Legjobb az, ha a tervezett nyári kiránduláshoz a repülőjegyet már télen vagy koratavasszal igyekszünk beszerezni, ugyanis a… Tovább: Repülőjegy foglalás árak »

A legolcsóbb repülőjegy foglalás feltételei

A legolcsóbb repülőjegy foglalás feltételei

Legolcsóbb repülőjegy foglalást akkor végezhetünk, ha a jegyet főszezonon kívül foglaljuk le. Ez azt jelenti, hogy akkor vásároljuk meg a repülőjegyet, amikor nincs turistaidőszak (tél vagy nyár), nem közeledik semmilyen nagyobb ünnep és nincs semmilyen világrangos esemény sem, amely turisták millióit vonzaná (Olimpia, Forma-1 stb.). A légitársaságokon is sokat megtakaríthatunk…. Tovább: A legolcsóbb repülőjegy foglalás feltételei »

Repülőjegy foglalás olcsón

Repülőjegy foglalás olcsón

Amennyiben a repülőjegy foglalásakor az olcsóság az elsődleges szempont, a legelső, amit tehetünk az, hogy időben lefoglaljuk repjegyet, ugyanis a repülőjegyek száma dönt ebben az esetben. Minél kevesebb a szabad hely, annál drágábban próbálják árusítani, s az indulás közeledtével a jegyek ára nagyon megnő. Foglaljunk tehát repjegyet már hónapokkal az… Tovább: Repülőjegy foglalás olcsón »

Repülőjegy árak Franciaországba

Repülőjegy árak Franciaországba

Franciaország Nyugat-Európa legnagyobb területű országa. A turisták egyik legkedveltebb célpontja, mivel számos világhírű turistalátványossággal rendelkezik. A legismertebbek Párizs vagy a Côte d’Azur, de számos egyéb, szintén kiemelkedő nevezetesség is várja a turistákat. Ilyenek a Loire-menti kastélyok, a „Midi” római kori emlékei vagy a vad bretagne-i tengerpart. Tehát ha Franciaországba szeretnél… Tovább: Repülőjegy árak Franciaországba »

Fapados légitársaságok árai

Fapados légitársaságok árai

A fapados légitársaságok árai is épp annyira eltérőek lehetnek, mint nem fapados társaiké.  Attól függően, hogy milyen életkorúak vagyunk, hová szeretnénk utazni, mikor és hányan, az ilyen légitársaságok jegyáraiban is jelentős különbségek mutatkozhatnak. Azt is mondhatni, hogy a fapados légitársaságok árai hely-, egyén-, csoport- vagy egészségfüggőek, ugyanis nem mindegy, hogy… Tovább: Fapados légitársaságok árai »

Olcsó repülőjegy kereső

Olcsó repülőjegy kereső

Napjainkban, a technika világában már ki sem kell lépnünk otthonunkból a repülőjegyek lefoglalásához, ugyanis az interneten keresztül már néhány kattintással megvehetjük a repjegyeket kiszemelt úticélunk felé.  Léteznek a neten olyan olcsó repülőjegy kereső weboldalak, melyek a különböző légitársaságokat felsorakoztatva mutatják ezek jegyárait, minőségét, valamint a repülés idejét. Így az országban… Tovább: Olcsó repülőjegy kereső »

Repülőjegy árak 2018