Hírek jegyfoglalás témában

Akciós repülőjegyek Rómába

Akciós repülőjegyek Rómába

Róma kedvelt turistacélpont szépsége és számos történelmi emlékhelye miatt. Ezt a helyet turisták ezrei látogatják meg minden évben. Azon kívül, hogy akciós repülőjegyeket foglalhat le Rómába, még számos olyan akcióval is találkozhat itt, mely a szállodák ajánlataira vonatkoznak, főként akkor, ha nem a nyári főszezonba szeretne ide utazni. Akciós repülőjegyeket… Tovább: Akciós repülőjegyek Rómába »

Repülőjegy foglalás Hollandiába

Repülőjegy foglalás Hollandiába

Hollandia és fővárosa, Amsterdam biztosan felejthetetlen élményekkel gazdagítja az ideutazó turistát. A tulipánok országaként ismert Hollandiában minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket. Manapság könnyűszerrel elutazhatunk ebbe a csodás nyugat-európai országba. Ma már az ország bármely pontjáról, de akár otthonról is megtehetjük a repülőjegy foglalást Hollandiába. A… Tovább: Repülőjegy foglalás Hollandiába »

Repülőjegy foglalás átutalással

Repülőjegy foglalás átutalással

Manapság nagyon népszerű lett az átutalással történő repülőjegy foglalás, mely sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos jegyfoglalás, és nem mellesleg időt és pénzt is megtakaríthatunk vele. A kényelem mellett, mivel nem szükséges elmennünk a jegyirodába, a vásárlás is gyorsabb, mert a repülőjegy e-mailben érkezik. Mindemellett spórolhatunk is a repülőjegy foglaláson átutalással,… Tovább: Repülőjegy foglalás átutalással »

Repülőjegy árak Olaszországba

Repülőjegy árak Olaszországba

Olaszország az elsők között szerepel a világ leglátogatottabb és legközkedveltebb turistaparadicsomai között. Így tehát nem csoda, ha Magyarországról is számos légitársaság, fapadosak és hagyományosak egyaránt indítanak ide járatokat. Az árak azonban a fapados és hagyományos légitársaságok között nagy eltéréseket mutathatnak, ezért ajánlott alaposan utánajárni ezeknek a dolgoknak, mielőtt repjegyet foglalunk…. Tovább: Repülőjegy árak Olaszországba »

Légitársaságok budapesti irodái

Légitársaságok budapesti irodái

A különböző fapados és hagyományos légitársaságoknak az internetes oldalaik mellett irodáik is működnek Budapesten, ahová személyesen is bemehetünk és elintézhetjük a jegyfoglalást, megtekinthetjük az egyes repülőgépek menetrendjeit, úticéljait, a jegyárak akcióit, illetve tanácsot is kérhetünk az ott dolgozóktól a repüléssel és az úticéllal kapcsolatosan. A légitársaságok budapesti irodái telefonon is… Tovább: Légitársaságok budapesti irodái »

Fapados járatok Svájcba

Fapados járatok Svájcba

Számos légitársaság indít fapados járatokat Svájcba, melyekkel az általános áraknál jóval olcsóbban juthatunk el eme széles körben kedvelt és ismert turistaparadicsomba. Vigyázzunk azonban arra, hogy az indulás előtt 2-3 hónappal lefoglaljuk a Svájcba szóló fapados repülőjegyünket, ugyanis az indulási idő közeledtével a jegyárak is nagyon megemelkedhetnek. Ha az utazáson szeretnénk… Tovább: Fapados járatok Svájcba »

Repülőjegy árak 2018