Hírek járatok témában

Fapados repülőjegy árak

Fapados repülőjegy árak

A fapados repülőjegy árak attól „fapadosak”, hogy sokkal olcsóbban hozzájuk lehet jutni, mint más járatok jegyeihez. Ezért is van az, hogy a fapados járatok iránt a legnagyobb az érdeklődés. Bár a fapados gépeken nem utazhatunk olyan kényelmesen, mint a luxusjáratokon, megéri ilyen gépeken utazni, mert ezreket spórolhatunk meg ez által…. Tovább: Fapados repülőjegy árak »

Repülőjegy árak összehasonlítása

Repülőjegy árak összehasonlítása

Sok esetben azok, akik repülővel szeretnének utazni első szempontként az árakat nézik meg. Ez fontos tényező is, hisz a társaságok árai között akár több ezer, hosszabb út esetén pedig akár több tízezer forint is lehet a különbség. A fapados járatok természetesen mindig a legolcsóbbak, és több olyan társaság is van,… Tovább: Repülőjegy árak összehasonlítása »

Repülőjegy foglalás Ausztráliába

Repülőjegy foglalás Ausztráliába

Néhány évvel ezelőtt Ausztrália még egy megközelíthetetlen úti célpontnak számított sokak számára a nagy távolság miatt. Ma már a távolságok lecsökkentek, és az utazni vágyó a világ majd’ összes helyére találhat járatokat. Repülőjegy foglalás Ausztráliába akár kedvezményesen is történhet. Számos olyan járat van, mely egyenesen ide repül, és az utazónak… Tovább: Repülőjegy foglalás Ausztráliába »

Fapados járatok Debrecenből Edinburghba

Fapados járatok Debrecenből Edinburghba

Manapság egyre több fapados járat áll az utasok rendelkezésére, mivel hihetetlenül nagy az igény ezekre alacsony áraik és elfogadható szolgáltatásaik miatt. Magyarországról szinte már Európa bármely nagyobb városába indul fapados járat különböző időközönként, így például fapados járatok Debrecen-Edinburgh között is rendszeresen közlekednek. Fapados járatok Debrecenből Edinburghba majdnem minden héten indulnak,… Tovább: Fapados járatok Debrecenből Edinburghba »

Repülőjegy foglalás Skyscanner programmal

Repülőjegy foglalás Skyscanner programmal

A skyscanner egy meglehetősen praktikus program, amelyet arra alakítottak ki, hogy összehasonlítsa a különböző légitársaságok ajánlatait, megkönnyítve ezáltal az utazni vágyók dolgát, mivel így másodpercek alatt felmérhetjük, hogy melyik a számunkra legmegfelelőbb járat. A repülőjegy foglalás a Skyscanner használatával gyorsan és biztonságosan intézhető. A repülőjegy foglalása a Skyscannerrel azért is… Tovább: Repülőjegy foglalás Skyscanner programmal »

Repülőjegy foglalás Sky Airline járatokra

Repülőjegy foglalás Sky Airline járatokra

A repülőjegy foglalás a Sky Airline járataira könnyen elérhető a Skyscanner oldalon keresztül. Ezen a weboldalon az utas kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb járatot, mivel itt több légitársaság árajánlatait is megtalálhatjuk, többek között a Sky Airline járatait is. A Sky Airline több járatot indít Európa-szerte, valamint a tengeren túlra is számos… Tovább: Repülőjegy foglalás Sky Airline járatokra »

Repülőjegy foglalás Győrből

Repülőjegy foglalás Győrből

Győr egy közel 130.000 lakosú megyei jogú város. Szlovákiát, Nyugat-Ausztriát, a Balatont és Budapestet is a Kisalföld szívéhez köti. Központi elhelyezkedése már a régmúltban is fontos szerepet biztosított a város számára, és ez mára csak fokozódott. Győrt ma már Nyugat-Magyarország egyik „fővárosaként” tartják számon. Így bizonyára nem meglepő, hogy itt… Tovább: Repülőjegy foglalás Győrből »

Repülőjegy foglalás Ryanair járatokra

Repülőjegy foglalás Ryanair járatokra

A Ryanair légitársaság a világ számos országába indít járatokat Magyarországról, fapadosokat és hagyományos járatokat egyaránt, kedvező áron. A repülőjegy foglalás a Ryanair légitársaság internetes oldalán is elvégezhető, vagy hagyományos módon, a kihelyezett jegyirodákban vagy utazási irodákban. A Ryanair minden esetben az olcsóságra törekszik, és már hónapokkal a nyári főszezon megkezdése… Tovább: Repülőjegy foglalás Ryanair járatokra »

Repülőjegy foglalás KLM járatokra

Repülőjegy foglalás KLM járatokra

A KLM egy híres holland légitársaság, mely nagyon sok célállomásra szállít utasokat és rakományokat. Budapest és Amszterdam között 27 járat áll majd az utasok rendelkezésére a bővítés után, szombatot kivéve. Így a repülőjegy foglalás a KLM járataira nagyon könnyű, hisz nagy a kínálat, napi négy időpontban – 06:25-kor, 12:25-kor, 17:10-kor… Tovább: Repülőjegy foglalás KLM járatokra »

A legolcsóbb repülőjegy foglalás feltételei

A legolcsóbb repülőjegy foglalás feltételei

Legolcsóbb repülőjegy foglalást akkor végezhetünk, ha a jegyet főszezonon kívül foglaljuk le. Ez azt jelenti, hogy akkor vásároljuk meg a repülőjegyet, amikor nincs turistaidőszak (tél vagy nyár), nem közeledik semmilyen nagyobb ünnep és nincs semmilyen világrangos esemény sem, amely turisták millióit vonzaná (Olimpia, Forma-1 stb.). A légitársaságokon is sokat megtakaríthatunk…. Tovább: A legolcsóbb repülőjegy foglalás feltételei »

Oldal 1 - 41234
Repülőjegy árak 2018