Hírek internet témában

Repülőjegy foglalási kód

Repülőjegy foglalási kód

Ha repülőjegyet szeretnénk foglalni, többféleképpen megtehetjük: online, telefonon vagy interneten. Bármelyik foglalási módot is választjuk, adataink bediktálása után kapunk majd egy repülőjegy foglalási kódot, mely bekerül a légitársaság online rendszerébe, illetve repülőjegyünkön is szerepelni fog. A repülőjegy foglalási kód egy olyan betűkből és számokból álló kódsor, melyből csak egy van,… Tovább: Repülőjegy foglalási kód »

Repülőjegy árak összehasonlítása

Repülőjegy árak összehasonlítása

Sok esetben azok, akik repülővel szeretnének utazni első szempontként az árakat nézik meg. Ez fontos tényező is, hisz a társaságok árai között akár több ezer, hosszabb út esetén pedig akár több tízezer forint is lehet a különbség. A fapados járatok természetesen mindig a legolcsóbbak, és több olyan társaság is van,… Tovább: Repülőjegy árak összehasonlítása »

Repülőjegy foglalás interneten

Repülőjegy foglalás interneten

Az internet egyre nagyobb térhódításával a távolságok megszűntek, és eddig bonyolult, sőt lehetetlennek tűnő feladatokat pillanatok alatt el tudunk intézni segítségével. Így van ez a repülőjegy foglalásokkal is. Repülőjegy foglalás interneten ma már percek alatt megoldható gyorsan és egyszerűen, ráadásul még otthonunkat sem kell elhagynunk, mint a személyes repülőjegy foglalás… Tovább: Repülőjegy foglalás interneten »

Repülőjegy foglalás Torontóba

Repülőjegy foglalás Torontóba

Torontót, a Kanadában található Ontario állam fővárosát a világ egyik legnagyobb városaként tartjuk számon, melyben nagyjából 80 nemzetiség él egymás mellett. Ez megközelítőleg 5,5 milliós lakosságot jelent. Ebből kifolyólag Torontó a világ egyik legmultikulturálisabb városa. Noha Kanada az Amerikai Egyesült Államokhoz tartozik, mégsem kell vízummal rendelkezniük azoknak a magyarországi személyeknek,… Tovább: Repülőjegy foglalás Torontóba »

Repülőjegy foglalás tippek

Repülőjegy foglalás tippek

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy hagyományos utazási irodában repülőjegyet foglalni célszerűbb, mint például az internetes jegyfoglalás, továbbá vannak, akik meg vannak győződve arról, hogy ezekben az utazási irodákban fogják megvásárolni a legjobb és legolcsóbb repülőjegyeket. Ez az esetek töredékében történik így. Bizonyos repülőjegy foglalás tippek segíthetnek a legolcsóbb és… Tovább: Repülőjegy foglalás tippek »

Repülőjegy árak 2018