Hírek hagyományos járatok témában

Repülőjegy foglalás Zürichbe

Repülőjegy foglalás Zürichbe

Zürich Svájc legnagyobb városa, ugyanakkor fontos gazdaság, művészeti és kulturális központ, mely a Zürich-tó partján fekszik. A városnak két arculata is felfedezhető, attól függően, hogy melyik részében vagyunk: nyugodt, hegyi, tiszta levegőjű város, valamint rohanó nagyváros is egyben, mely nem mellesleg rengeteg turistát vonz évente. A repülőjegy foglalás Zürichbe tehát… Tovább: Repülőjegy foglalás Zürichbe »

Repülőjegy foglalás Pécsről

Repülőjegy foglalás Pécsről

Magyarország területén Pécsről is eljuthatunk a világ szinte bármely pontjára, ugyanis számos légitársaság indít Pécsről járatokat – fapadosakat és hagyományosakat egyaránt –, melyekre foglalhatunk jegyeket úgy a kihelyezett ügyfélszolgálati és utazási irodákban, mint az interneten keresztül. Amennyiben repülőjegy foglalásunkat Pécsről szeretnénk megejteni, nem kell a fővárosba utazniuk a közelben élőknek… Tovább: Repülőjegy foglalás Pécsről »

Légitársaságok Magyarországon

Légitársaságok Magyarországon

Magyarország számos nemzetközileg ismert és elismert légitársaságnak ad otthont, mint amilyen az Aeroflot Russian Airlines, az Air France, az Aer Lingus, az Easyjet, a Fly Snowflake, a Sky Europa, a Ryanair, a Wizzair, a Thai Airways, a British Airways, a Lufthansa, a Malév Magyar Légiközlekedési Rt. és a Turkish Airlines,… Tovább: Légitársaságok Magyarországon »

Légitársaságok Bécsben

Légitársaságok Bécsben

Ausztria fővárosa, Bécs közkedvelt és felkapott turistacélpont, mely nagyváros volta miatt számos fapados és hagyományos légitársaságnak ad otthont. Ilyenek például az Air Berlin, Austrian Airlines, Lauda Air, Aer Lingus, Air Dolomiti, Air France, airBaltic, Alitalia, British Airways, Brussels Airlines, Condor, Danube Wings, easyJet, Emirates, Estonian Air, Finnair, GermanWings, Iberia, Lufthansa,… Tovább: Légitársaságok Bécsben »

Légitársaságok Budapestről

Légitársaságok Budapestről

Budapesten találhatók úgy fapados, mint hagyományos légitársaságok. Fapadosak az Aer Lingus, az Air Berlin GmbH & Co. Luftverkehrs KG, az Easyjet, az EUjet, a Fly Snowflake, a Germanwings, a Jet2, a Ryanair, a Sky Europe, a Sterling és a Wizzair. Ezen fapados légitársaságok mindegyike rendelkezik internetes weboldallal, melyen megtekinthetők az… Tovább: Légitársaságok Budapestről »

Légitársaságok Angliában

Légitársaságok Angliában

Angliában számos légitársaság képviselteti magát, hogy csak néhányat említsünk: Malév, Lufthansa, Wizz Air, vagy a British Airways, a GB Airways, amely az ország saját légitársaságai közé tartozik. Anglia számos olyan látnivalóval rendelkezik, amelyet érdemes meglátogatnunk. Például a Big Ben egy csaknem 13,5 tonnás harang. További érdekességek a Westminster-apátság, mely már… Tovább: Légitársaságok Angliában »

Repülőjegy árak 2018