Hírek hátrányok témában

Repülőjegy foglalás személyesen

Repülőjegy foglalás személyesen

Noha számos módozata létezik a repülőjegy foglalásnak manapság, mégis ezek közül a legelterjedtebbnek még ma is a hagyományos, személyesen történő repülőjegy foglalás számít. A személyesen történő repülőjegy foglalásnak számos előnye és hátrány van. Előnyei közé tartozik például a magasabb fokú tájékozódás lehetősége, ugyanis az utazási irodákban vagy a különböző légitársaságok… Tovább: Repülőjegy foglalás személyesen »

Telefonos repülőjegy foglalás

Telefonos repülőjegy foglalás

Minden légitársaságnak van telefonos ügyfélszolgálata, amely az utasok rendelkezésére áll, többek közt jegyfoglalás lebonyolítása végett is. A telefonos repülőjegy foglalás nagyon egyszerű: csak fel kell hívni a telefonos ügyfélszolgálatot, akik majd ellátnak elegendő információval ahhoz, hogy a legjobb, számunkra megfelelő járatot válasszuk, és ha megadjuk a személyes adatainkat, máris kész… Tovább: Telefonos repülőjegy foglalás »

Charter repülőjegy foglalás

Charter repülőjegy foglalás

A charter – más néven bérelt – járatok nem menetrend szerint közlekednek, így az utasnak nem kell átszállnia, és nem kell különböző kellemetlenségekbe, nehézségekbe ütköznie, hanem közvetlenül eléri úticélját. Számos más előnye is van a charter repülőjegy foglalásnak, hisz pénzt spórolhatunk meg, mivel ezeknek a jegyeknek az ára a menetrend… Tovább: Charter repülőjegy foglalás »

Repülőjegy foglalás fapados járatokra

Repülőjegy foglalás fapados járatokra

A repülőjegy foglalását fapados járatokra érdemes jóval az utazás előtt lebonyolítani, mivel a fapados járatok olcsóbbak, és így a jegyek is hamar elfogyhatnak. A fapados járatok árai mellett viszont pluszköltségekkel is számolnunk kell. A repülőjegy foglalás fapados járatokra némi hátránnyal jár. Az egyik ilyen a kényelem. A fapados járatokon a… Tovább: Repülőjegy foglalás fapados járatokra »

Repülőjegy árak 2018