Hírek fapados járatok témában

Repülőjegy árak Bulgáriába

Repülőjegy árak Bulgáriába

Bulgária igen felkapott turistacélpont lett az utóbbi években gyönyörű helyei, s főként tiszta és rendezett tengerpartjai miatt. Éppen ezért a repülőjegy árak Bulgáriába is lefoglalhatók kedvezményesen, akárcsak az itt található szállodák, panziók. Minőségi szolgáltatásai és megfizethetősége miatt ideális célpontot kínál családi kirándulásoknak vagy romantikus nyaralásoknak. Minden légitársaság időről-időre kedvezményesen árulja… Tovább: Repülőjegy árak Bulgáriába »

Repülőjegy foglalás Zürichbe

Repülőjegy foglalás Zürichbe

Zürich Svájc legnagyobb városa, ugyanakkor fontos gazdaság, művészeti és kulturális központ, mely a Zürich-tó partján fekszik. A városnak két arculata is felfedezhető, attól függően, hogy melyik részében vagyunk: nyugodt, hegyi, tiszta levegőjű város, valamint rohanó nagyváros is egyben, mely nem mellesleg rengeteg turistát vonz évente. A repülőjegy foglalás Zürichbe tehát… Tovább: Repülőjegy foglalás Zürichbe »

Repülőjegy foglalás Jet2 fapados járatokra

Repülőjegy foglalás Jet2 fapados járatokra

A Jet2 egy brit légitársaság, fapados járatokkal, az utasok részéről nagyon sok pozitív visszajelzést szerzett az évek folyamán. 54 célállomásra szállít utasokat, így ha a repülőjegy foglalást a Jet2 társaságnál bonyolítjuk le, bőven van választék. Charter járatai is vannak, összesen 38 gép áll az utasok rendelkezésére. Ha csoportos utazást tervezünk,… Tovább: Repülőjegy foglalás Jet2 fapados járatokra »

Repülőjegy foglalás Pécsről

Repülőjegy foglalás Pécsről

Magyarország területén Pécsről is eljuthatunk a világ szinte bármely pontjára, ugyanis számos légitársaság indít Pécsről járatokat – fapadosakat és hagyományosakat egyaránt –, melyekre foglalhatunk jegyeket úgy a kihelyezett ügyfélszolgálati és utazási irodákban, mint az interneten keresztül. Amennyiben repülőjegy foglalásunkat Pécsről szeretnénk megejteni, nem kell a fővárosba utazniuk a közelben élőknek… Tovább: Repülőjegy foglalás Pécsről »

Légitársaságok Magyarországon

Légitársaságok Magyarországon

Magyarország számos nemzetközileg ismert és elismert légitársaságnak ad otthont, mint amilyen az Aeroflot Russian Airlines, az Air France, az Aer Lingus, az Easyjet, a Fly Snowflake, a Sky Europa, a Ryanair, a Wizzair, a Thai Airways, a British Airways, a Lufthansa, a Malév Magyar Légiközlekedési Rt. és a Turkish Airlines,… Tovább: Légitársaságok Magyarországon »

Repülőjegy árak Párizsba

Repülőjegy árak Párizsba

Párizs Európa legnagyobb városai közé tartozik, s Franciaország fővárosaként világszerte ismert. Visszafogott vélemények szerint a világ egyik legszebb városának mondható. Nehéz összefoglalni pár szóban, hogy valójában milyen, ugyanis Párizst „át kell élni”. Mint világhírű város, naponta több ezer látogatót vonz magához, így a repülőjegy árak Párizsba igencsak változatos kínálaton foglalhatóak… Tovább: Repülőjegy árak Párizsba »

Légitársaságok Budapestről

Légitársaságok Budapestről

Budapesten találhatók úgy fapados, mint hagyományos légitársaságok. Fapadosak az Aer Lingus, az Air Berlin GmbH & Co. Luftverkehrs KG, az Easyjet, az EUjet, a Fly Snowflake, a Germanwings, a Jet2, a Ryanair, a Sky Europe, a Sterling és a Wizzair. Ezen fapados légitársaságok mindegyike rendelkezik internetes weboldallal, melyen megtekinthetők az… Tovább: Légitársaságok Budapestről »

Dán légitársaságok

Dán légitársaságok

Dánia Európa egyik északi fekvésű szigetországa. Németországtól északra a Skandináv félsziget közelében helyezkedik el. Egy fejlett országról van szó, ahová nemcsak turistaként érdemes utazni, hiszen gazdaságilag is fejlett. Dánia nem nagy ország, mégis méltán megállja helyét Európa vezető hatalmai közt. Bátran kijelenthetjük tehát, hogy a dán légitársaságok is előkelő helyeket… Tovább: Dán légitársaságok »

Fapados légitársaságok árképzése

Fapados légitársaságok árképzése

Ha a fapados légitársaságok árképzéséről beszélünk, legtöbb ember első benyomásként előítélettel van a témával kapcsolatban. Ez azért van így, mert mint tudjuk, a fapados légitársaságok nem éppen kényelmükről híresek. Sokan választják mégis őket, ugyanis számos kecsegtető ajánlattal jelennek meg a piacon, s bár nem kifejezetten kényelmesek, mégis nyugodt, pihentető repülőutat… Tovább: Fapados légitársaságok árképzése »

Különféle légitársaságok Budapestről változó ajánlatokkal

Különféle légitársaságok Budapestről változó ajánlatokkal

Budapest Magyarország fővárosa. E kis ország fővárosaként mégis nagy tisztelettel bír szerte Európában. Rengeteg látogatót vonz a régi belváros a Budai várral vagy akár a Szent István bazilikával, és még sorolhatnám a nevezetességeket. Budapestre nem csak látogatók érkeznek, hanem utazni is könnyen lehet a fővárosból akár autóbusszal, akár vonattal, de… Tovább: Különféle légitársaságok Budapestről változó ajánlatokkal »

Repülőjegy árak 2018