Hírek diszkont témában

Diszkont légitársaságok hatása

Diszkont légitársaságok hatása

A diszkont légitársaságok – közismert néven fapados légitársaságok – megjelenése döntő szereppel bír a légi forgalom történelmében. Ezen társaságok alapkoncepciója, hogy megpróbálják költségeiket a legalacsonyabb szinten tartani, így olcsóbban tudják kínálni jegyeiket. Ebből kifolyólag a diszkont légitársaságok hatása nagymértékben hozzájárult az utasforgalom növekedéséhez. A diszkont légitársaságok hatása a legjelentősebben a… Tovább: Diszkont légitársaságok hatása »

Diszkont légitársaságok Magyarországon

Diszkont légitársaságok Magyarországon

A diszkont légitársaságok olyan légitársaságokat jelölnek, melyek hagyományos társaiknál jóval olcsóbban árusítják repülőjegyeiket, viszont ez az alacsony ár általában alacsony kényelmi szolgáltatásokkal párosul. Az ilyen alacsony költségvetésű járatokkal rendszerint rövid vagy középtávolságú repüléseket lehet végezni. Ilyen diszkont légitársaságok Magyarországon is léteznek. Budapestről több diszkont légitársasággal utazhatunk, mint például az Aer… Tovább: Diszkont légitársaságok Magyarországon »

Diszkont légitársaságok jellemzői

Diszkont légitársaságok jellemzői

A diszkont vagy magyar nevén fapados légitársaságok közös jellemzője, hogy jóval alacsonyabb áron kínálják repülőjegyeiket, mint hagyományos társaik, de ez a komfortjukban is meglátszik, ugyanis az ilyen repülőgépeken a kényelem csak másodlagos szempont, az első az olcsóság. A diszkont légitársaságok jellemzői között szerepel továbbá az alacsony ár mellett az is,… Tovább: Diszkont légitársaságok jellemzői »

Diszkont légitársaságok Budapesten

Diszkont légitársaságok Budapesten

Budapestre nap mint nap rengetegen látogatnak el. Kijelenthetjük, hogy Budapest egy világszínvonalú európai város. Bár Magyarország elég kicsi közép-európai ország, és hírneve sem a legközismertebb, mégis fővárosa a modern nagyvárosok között is megállná a helyét, hiszen rohamosan fejlődik, mindemellett sikerül megőriznie történelmi örökségeit. Mint a világ legnagyobb városaiban, méltón jelentek… Tovább: Diszkont légitársaságok Budapesten »

A diszkont légitársaságok szolgáltatásairól

A diszkont légitársaságok szolgáltatásairól

A diszkont légitársaságokat más néven fapados légitársaságoknak nevezik, és ezen a néven váltak közismertté. Olyan légitársaságok megjelölése ez a név, amelyek a 20. század végén jelentek meg a légi forgalomban, és a nemzetközi árversenyben az átlagosnál olcsóbb járataival vesznek részt. Az első diszkont légitársaság az 1971-ben alapított South West Airlines… Tovább: A diszkont légitársaságok szolgáltatásairól »

Repülőjegy árak 2018