Hírek Budapest témában

Fapados repülőjegyek Budapestről

Fapados repülőjegyek Budapestről

Fapados repülőjegyek Budapestről már számos más országba induló járatra megvásárolhatóak. A fapados repülőjegyek megtekinthetők interneten a légitársaságok honlapjain ezek áraival együtt. A fapados repülőjegyeket megvásárolhatjuk telefonon, interneten keresztül vagy akár személyesen is. Fapados repülőjegyek Budapestről olyankor a legolcsóbbak, ha ezeket már az utazás előtt jó néhány hónappal megvásároljuk. Ahhoz, hogy… Tovább: Fapados repülőjegyek Budapestről »

Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra

Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra

Romániából ma már egyre többen utaznak repülővel Magyarországra, mivel sokkal kényelmesebb, gyorsabb és esetenként olcsóbb is. Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra ma már nagyon egyszerűen történhet, hiszen nem kell személyesen ellátogatnunk a marosvásárhelyi reptér székhelyére ahhoz, hogy megvásároljuk repülőjegyünket, hanem online vagy telefonon keresztül is megtehetjük ugyanezt. Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra… Tovább: Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra »

Diszkont légitársaságok Magyarországon

Diszkont légitársaságok Magyarországon

A diszkont légitársaságok olyan légitársaságokat jelölnek, melyek hagyományos társaiknál jóval olcsóbban árusítják repülőjegyeiket, viszont ez az alacsony ár általában alacsony kényelmi szolgáltatásokkal párosul. Az ilyen alacsony költségvetésű járatokkal rendszerint rövid vagy középtávolságú repüléseket lehet végezni. Ilyen diszkont légitársaságok Magyarországon is léteznek. Budapestről több diszkont légitársasággal utazhatunk, mint például az Aer… Tovább: Diszkont légitársaságok Magyarországon »

Diszkont légitársaságok Budapesten

Diszkont légitársaságok Budapesten

Budapestre nap mint nap rengetegen látogatnak el. Kijelenthetjük, hogy Budapest egy világszínvonalú európai város. Bár Magyarország elég kicsi közép-európai ország, és hírneve sem a legközismertebb, mégis fővárosa a modern nagyvárosok között is megállná a helyét, hiszen rohamosan fejlődik, mindemellett sikerül megőriznie történelmi örökségeit. Mint a világ legnagyobb városaiban, méltón jelentek… Tovább: Diszkont légitársaságok Budapesten »

Fapados járatok Budapestről

Fapados járatok Budapestről

Bár Magyarország elég kis ország, mégis fővárosa Európa-szerte ismert. Budapestre nap mint nap több száz látogató érkezik szerte a nagyvilágból. Ám míg több százan a belváros szűk utcáin sétálnak, vagy a Dunát csodálják, addig több százan arra várnak, hogy repülőre üljenek és elutazhassanak. Ha te is utazni vágysz, könnyen eljuthatsz… Tovább: Fapados járatok Budapestről »

Különféle légitársaságok Budapestről változó ajánlatokkal

Különféle légitársaságok Budapestről változó ajánlatokkal

Budapest Magyarország fővárosa. E kis ország fővárosaként mégis nagy tisztelettel bír szerte Európában. Rengeteg látogatót vonz a régi belváros a Budai várral vagy akár a Szent István bazilikával, és még sorolhatnám a nevezetességeket. Budapestre nem csak látogatók érkeznek, hanem utazni is könnyen lehet a fővárosból akár autóbusszal, akár vonattal, de… Tovább: Különféle légitársaságok Budapestről változó ajánlatokkal »

A portugál légitársaság Budapest reptereivel is kapcsolatban áll

A portugál légitársaság Budapest reptereivel is kapcsolatban áll

Napjainkban a világ bármely pontjáról könnyűszerrel eljuthatunk bárhová. Erre szolgál többek között a rengeteg légitársaság, melyek jobbnál jobb árajánlatokkal várják az utazni vágyókat. Európa legnagyobb légitársaságai közé tartozik a portugál légitársaság (a TAP), ami Budapest reptereivel is kapcsolatban áll. Ez a légitársaság rendelkezik a legbővebb hálózattal Európától egészen Brazíliáig.  A… Tovább: A portugál légitársaság Budapest reptereivel is kapcsolatban áll »

Repülőjegy árak 2018