Hírek Amerika témában

Fapados repülőjegyek Amerikába

Fapados repülőjegyek Amerikába

Amerika, bár igen távoli kontinens, sokszínűsége miatt sokak számára nagyon vonzó úti célpont. Manapság már egyre többen utaznak ide munkavállalásért is a jobb élet reményében. Amerika egy nagyon távoli kontinens, mégis fapados repülőjegyek már Amerikába is szép számban megvásárolhatók. Fapados repülőjegyek Amerikába többféleképpen vásárolhatók meg: személyesen, telefonon, illetve interneten. Ezek… Tovább: Fapados repülőjegyek Amerikába »

Repülőjegy foglalás New Yorkba

Repülőjegy foglalás New Yorkba

New York a turisták egyik legkedveltebb amerikai úticélja, hiszen a város, „amely soha sem alszik” világhírű kulturális és üzleti központ. New Yorkot a divat, a csillogás, a siker és a pénz városának is nevezik, ugyanis sok ember szerint itt minden álom valóra válhat. Nem csoda hát, hogy nap mint nap… Tovább: Repülőjegy foglalás New Yorkba »

Olcsó repülőjegy Amerikába

Olcsó repülőjegy Amerikába

Amennyiben az olcsóság az elsődleges szempont a repülőjegy-foglalásnál Amerikába, jó tudni, hogy Budapestről is számos légitársaság indít közvetlen járatokat az Egyesült Államokba. Egy olcsó repülőjegy Amerikába 147.000 forint körül mozog. Attól függően, hogy az Egyesült Államok mely városába szeretnénk eljutni, a repülőjegy árak Amerikába légitársaságonként változnak. Egy New York-i út… Tovább: Olcsó repülőjegy Amerikába »

Akciós repülőjegyek Las Vegasba, a kaszinók városába

Akciós repülőjegyek Las Vegasba, a kaszinók városába

Az amerikai Nevada állam legnagyobb lélekszámú városa Las Vegas, mely a világ egyik legnagyobb szórakozási-, bevásárlási- és szerencsejáték-központja. A városban rengeteg kaszinó és szórakoztatási egység található. A kaszinó-hotelek masszív épületek, sok vendégszobával és nagy kaszinótermekkel. Naponta több millió ember látogat a szerencse városába. Ha te is el szeretnél ide látogatni,… Tovább: Akciós repülőjegyek Las Vegasba, a kaszinók városába »

Akciós repülőjegyek Amerikába

Akciós repülőjegyek Amerikába

Számos közvetlen járat indul Budapestről az Egyesült Államokba. Ezzel jó tisztában lennünk, amikor akciós repülőjegyeket keresünk Amerikába. A turisták körében legnépszerűbb a Budapest-New York járat, mely a Kennedy repülőtéren landol. Ha közvetlen járattal szeretnénk utazni, és nem akarunk átszállni, akkor az American Airlines-Malév és a Delta légitársaságok közvetlen járatait keressük…. Tovább: Akciós repülőjegyek Amerikába »

Repülőjegy árak Amerikába

Repülőjegy árak Amerikába

Amerika mindig csábító az európai ember számára. Ma Amerika a világ gazdaságilag legfejlettebb országa. Sokan álmodoznak arról, hogy milyen jó lenne valamely amerikai városba utazni, és „belekóstolni” az ottani pörgésbe, az „igazi jólétbe”. Ma már nem kell hosszú napokat utazni a tengeren, hogy eljussunk a messzi nyugatra, elég, ha repülőre… Tovább: Repülőjegy árak Amerikába »

Légitársaságok Amerikában

Légitársaságok Amerikában

Amerikában számos légitársaság székhelye megtalálható, valamint csaknem minden légitársaság indít ide járatokat. Éppen emiatt, ha Amerika valamely részére szeretnénk jegyet váltani, akkor könnyebb a dolgunk, mintha valamely más földrészre szeretnénk eljutni. Amerika igen fejlett közlekedési rendszerrel rendelkezik, csakúgy a földi- és vízi járművek terén, mint a légi járművek esetében. A… Tovább: Légitársaságok Amerikában »

Repülőjegyek Amerikába

Repülőjegyek Amerikába

Amerika az egyik legfelkapottabb úticél a turisták körében, ugyanis rengeteg olyan nevezetesség található itt, amelyeket nap mint nap látunk a tévében vagy hallunk a rádióban. Nem meglepő, ha kedvet kapunk ahhoz, hogy élőben is szemügyre vegyük mindezt. Emiatt rengeteg légitársaság indít járatokat Amerika különböző pontjaira, kedvezményes repülőjegyeket biztosítva az utazni… Tovább: Repülőjegyek Amerikába »

Repülőjegy árak 2018