Hírek akciók témában

Fapados repülőjegyek Bulgáriába

Fapados repülőjegyek Bulgáriába

Bulgária egyre felkapottabb turistacélpont az utóbbi időben. Évről évre jobb infrastruktúrával és egyre több turistacsalogató hellyel vonzza a tömegeket. Fapados repülőjegyek Bulgáriába kedvező áron megkaphatók, pláne akkor, ha ezt az utazás előtt jó néhány hónappal vásároljuk meg. Ha meg szeretnénk nézni a fapados repülőjegyek árát Bulgáriába, látogassunk el az adott… Tovább: Fapados repülőjegyek Bulgáriába »

Repülőjegy árak Horvátországba

Repülőjegy árak Horvátországba

Főként az utóbbi években Horvátország egy igen kedvelt turistacélpont lett gyönyörű tengerpartjai, valamint kiépült és fejlett vendéglátó helyiségei miatt. Főként nyári full szezonban nem éri meg autóval vagy busszal ide utazni, mert mivel az egyik legkedveltebb turista célpont Európában, az egyik legforgalmasabb is, és ezért gyakoriak a forgalmi dugók az… Tovább: Repülőjegy árak Horvátországba »

Légitársaságok akciói

Légitársaságok akciói

A légitársaságok azon intézmények, amelyek – amint nevük is elárulja – a légi forgalomért felelnek. Különböző járatokat indítanak különböző kontinensekre, országokba, városokba. Számtalan társaság létezik és működik világszerte, melyek próbálnak minél több utast magukhoz vonzani. A légitársaságok akciói során jobbnál jobb ajánlatokkal kecsegtetnek, egy egészséges versenyhelyzetet alakítva ki maguk közt,… Tovább: Légitársaságok akciói »

Fapados repülőjegy akciók

Fapados repülőjegy akciók

Egyes utasbarát légitársaságok olyan fapados járatokat indítanak világszerte híres üdülőhelyek és turistaparadicsomok felé, amelyek kevés pénzért és jó körülmények között juttatják utasaikat célállomásukhoz. Ilyen fapados repülőjegy akciók országunk egész területén léteznek, csak pár kattintásba esetleg telefonhívásba kerül, és máris a levegőben találjuk magunkat kedvenc üdülőhelyünk felé. A fapados repülőjegy akciók… Tovább: Fapados repülőjegy akciók »

Repülőjegy árak 2018