Hírek akció témában

Repülőjegy árak Írországba

Repülőjegy árak Írországba

Ki ne vágyakozna Írország hangulata, gyönyörű sötétzöld füve és különleges helyei után? Ezeket most saját szemünkkel is láthatjuk és átélhetjük, hiszen a repülőjegy árak Írországba igen kedvezőek tudnak lenni az év különböző periódusaiban. A repülőjegy árak Írországba olyankor kerülnek a legkevesebbe, amikor az ember már jó előre lefoglalja jegyét az… Tovább: Repülőjegy árak Írországba »

Repülőjegy árak Budapest-Kréta útvonalon

Repülőjegy árak Budapest-Kréta útvonalon

A repülőjegy árak Budapest-Kréta útvonalon igen kedvezőek lehetnek, főként, ha az ember már jó néhány hónappal utazása előtt lefoglalja a helyet. Busszal meglehetősen kényelmetlen lenne az ide utazás, mivel Budapesttől eléggé messze van, s ráadásul még hajóra is kellene szállni, hogy elérjük a szigetet, vagyis ha jól akarunk kijönni az… Tovább: Repülőjegy árak Budapest-Kréta útvonalon »

Akciós repülőjegyek Münchenbe

Akciós repülőjegyek Münchenbe

München a legnagyobb német tartomány, Bajorország fővárosa. Lélekszámát tekintve Berlin és Hamburg után Németország harmadik legnagyobb városa. Nem csak Európa egyik legvirágzóbb, méltán híres városról van szó, hanem egyúttal Németország egyik gazdasági, közlekedési és kulturális központjáról is. A látnivalók és bevásárlási lehetőségek a városban sok turistát és kereskedelmi utazót vonzanak…. Tovább: Akciós repülőjegyek Münchenbe »

Fapados repülőjegy akciók

Fapados repülőjegy akciók

Egyes utasbarát légitársaságok olyan fapados járatokat indítanak világszerte híres üdülőhelyek és turistaparadicsomok felé, amelyek kevés pénzért és jó körülmények között juttatják utasaikat célállomásukhoz. Ilyen fapados repülőjegy akciók országunk egész területén léteznek, csak pár kattintásba esetleg telefonhívásba kerül, és máris a levegőben találjuk magunkat kedvenc üdülőhelyünk felé. A fapados repülőjegy akciók… Tovább: Fapados repülőjegy akciók »

Repülőjegy árak 2018