0

Akciós repjegy Rómába

Az olasz főváros, Róma a világ egyik legrégibb, legszebb és történelmi szempontból talán legfontosabb városa. Manapság akár már néhány ezer forintért meglátogatható, ugyanis egyes légitársaságok nagy mennyiségben bocsátanak ki akciós repjegyeket Rómába az év minden napján, évszaktól függetlenül.

Róma a világ legkeresettebb helyei közé tartozik, ugyanis számos olyan világszerte ismert művészeti és építészeti remekmű található benne, melyek évente turisták millióit vonzzák. Itt található a Vatikán, egy a világ kevés államai közül, mely teljes egészében egy másik ország területén helyezkedik el. Ezen belül a Szent Péter Bazilika, mely úgy építészeti, mint képzőművészeti remekmű, mivel a Michelangelo tervezte kupola alatt megtalálhatóak Leonardo, Caravaggio és Raffaello művei.

Akciós repjegy Rómába

Akciós repjegy Rómába

A Colosseum Róma egyik szimbóluma, mely szintén megtekinthető, ha megvásároljuk az akciós repjegyet Rómába. Ez az építészeti remekmű a Római Birodalom idején épült, s többek között gladiátorviadalokra szolgált az 50 ezer nézőt is befogadó amfiteátrum. A Forum Romanum, Trevi-kút és a Spanyol lépcső szintén Róma ékességei közé tartoznak.

A Rómában megfordult emberek mindegyike azt vallja, hogy életre szóló élményben volt része a híres világvárosban, melybe bárki könnyedén eljuthat elérhető áron, jó körülmények között, amihez csak egy telefonhívás vagy internetes foglalás szükséges. Pár ezer forintért, egy kellemes repülést követően élvezhetjük Róma varázslatos szépségét!

  
Iktatva: Akciós repjegy Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018