0

Akciós repjegy Bangkokba

Egy akciós repjegy Bangkokba Budapestről kb. 162.400 forintba kerül, ezért Magyarországról nem sokan utaznak Thaiföld fővárosába. Egy Bécs-Bangkok út ára még drágább, kb. 190.000 forint akciós repjeggyel. Nem csoda tehát, ha a magyarországi turisták körében nem Bangkok az elsőszámú úticél. Attól függően, hogy milyen légitársaságot választunk, és mikor indul a gépünk, a jegyárak változhatnak: növekedhetnek vagy csökkenhetnek.

Bangkokot úgy is szokták nevezni, hogy „a város, amely sohasem alszik”. Valóban, ez az ázsiai metropolisz folyamatos mozgásban van, éjjel-nappal pezseg. Újnak és réginek, modernnek és hagyományosnak az olvasztótégelye Bangkok. Régi templomok találhatóak a felhőkarcolók aljában, valamint a tuk-tukok mellett modern luxusautók is helyet kapnak az utakon.

Akciós repjegy Bangkokba

Akciós repjegy Bangkokba

Bangkokba november és február környékén érdemes ellátogatni, mert ilyenkor ritkább az eső és a forróság. A turisták rendszerint áprilisban lepik el Bangkokot, míg május, június és szeptember a turistamentes hónapok, mert ilyenkor rengeteg felhőszakadás és árvíz sújtja az országot.

Bangkokban nevezetességek végeláthatatlan sora várja a turistákat, s hetekre lenne szükség, hogy mindent bejárjunk, megnézzünk. Van azonban néhány olyan látványosság, melyek megtekintésének elmulasztása annyit tesz, mintha nem is jártunk volna Bangkokban. Ilyen a Királyi Palota és a Wat Phra Kaew, a Kínai negyed, a Lumphini park és a Khao San út, melyek megtekinthetőek, ha egy akciós repjegy megvásárlása után eljutunk Bangkokba.

  
Iktatva: Akciós repjegy Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018