0

Akciós repülőjegyek USA-ba

Az utóbbi időben egyre többen utaznak az USA-ba munkavállalás, tanulás vagy kirándulás miatt. Mivel az USA távolabb van, mint az európai célpontok, ezért a repülőjegyek is drágábbak, de ettől függetlenül akciós repülőjegyek az USA-ba is kaphatóak, ha kitartó és szemfüles az utazni vágyó.

Akciós repülőjegyek USA-ba időről-időre elérhetővé válnak a különböző légitársaságoknál, persze ennek egyik alapvető feltétele az is, hogy az utazni vágyó ne utazása előtt foglalja le jegyét, mivel ilyenkor feltehetően sokkal drágábban fogja megkapni azt. Ha az USA-ba szeretnénk utazni, jó néhány hónappal azelőtt kezdjük el keresni a különböző ajánlatokat. Ilyenkor ugyanis a repülőjegyet sokkal olcsóbban vehetjük meg, és még az is előfordulhat, hogy akciósan megkapjuk.

Akciós repülőjegyek USA-ba

Akciós repülőjegyek USA-ba

Ha szerencsénk van, az is előfordulhat, hogy akciós repülőjegyet USA-ba utazásunk előtt néhány héttel vagy akár néhány nappal is lefoglalhatunk. Ez általában olyankor szokott megtörténni, mikor az adott járat nem telik meg utasokkal, és ilyenkor a légitársaságok inkább olcsóbban adják el repjegyeiket.

Akciós repülőjegyek az USA-ba számos légitársaság ajánlataiban szoktak szerepelni. Az épp aktuális akciós jegyeket a különböző járatokra és úti célpontok felé fel szokták tüntetni a légitársaságok online webfelületeiken, de ezekre a jegykalkulátorok segítségével is rákereshetünk. Az online jegykalkulátor utazási adataink beírása után kidobja a járatokat, illetve ezek jegyárait, és mi kedvünkre kiválaszthatjuk innen a legolcsóbbikat.

  
Iktatva: Akciós repjegy Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018