0

Akciós repülőjegyek Rómába

Róma kedvelt turistacélpont szépsége és számos történelmi emlékhelye miatt. Ezt a helyet turisták ezrei látogatják meg minden évben. Azon kívül, hogy akciós repülőjegyeket foglalhat le Rómába, még számos olyan akcióval is találkozhat itt, mely a szállodák ajánlataira vonatkoznak, főként akkor, ha nem a nyári főszezonba szeretne ide utazni.

Akciós repülőjegyeket Rómába számos légitársaság kínál időről időre, ezért ha olcsón szeretne Rómába utazni, megéri, hogy rendszeres időközönként ellenőrizze az épp aktuális, ide szóló jegyárakat. Ezt úgy teheti meg, hogy felmegy az adott légitársaság honlapjára, amellyel utazni szeretne, és beírja az itt található online jegykalkulátorba az utazás adatait.

Akciós repülőjegyek Rómába

Akciós repülőjegyek Rómába

Az akciós repülőjegyek foglalása Rómába ott kezdődik, hogy beírja az online kalkulátorba, hogy honnan hová szeretne utazni, mikor, illetve hány személy menne még Önnel. A kalkulátor ezután kidobja az ide induló járatokat és ezek árait.

Az akciós repülőjegyek árait Rómába megnövelheti néhány tényező. Ilyen például a csomagok száma, illetve súlya. A legtöbb légitársaság engedélyez egy kézi poggyászt, amelyet felvihet az utastérbe is, ennek súlya 10 kilótól 15-ig változhat az adott járattól függően. Ha több csomagot szeretne vinni, erre már pluszba kell fizetni ezek súlyától, illetve számától függően. Ezek árai minden légitársaságnál változnak, de a jegyfoglalásnál ezt is bele lehet számolni a végső jegy árába a kalkulátor segítségével.

  
Iktatva: Akciós repjegy Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018