0

Akciós repülőjegyek New Yorkba

Ha az üzletekben, az utcán, a reklámokban, az interneten azt halljuk vagy olvassuk, hogy akció, rögtön felcsillan a szemünk. Nincs ez másként akkor sem, ha utazni készülünk, és keressük az olcsóbb jegyeket. Egy légitársaság keresőjébe csak be kell ütni például, hogy akciós repülőjegyek New Yorkba, és máris rengeteg találatot kapunk.

 Sokak számára New York csak a filmekben létezik, de tegyünk róla, hogy ez ne így legyen! A légitársaságok a segítségünkre lehetnek ennek elérésében. Manapság már mindenhová kínálnak akciós repülőjegyeket, New Yorkba is, az év különböző szakaszaiban.

Akciós repülőjegyek New Yorkba

Akciós repülőjegyek New Yorkba

 Lássuk, mikor érdemes New Yorkba menni! A nagyváros kulturális élete október és december között van teljében. Ilyenkor vannak a premierek a színházakban, a balett- és az operaelőadásokon, és ebben az időszakban nyitják meg a kiállításokat is. Viszont ekkor a legdrágábbak a repülőjegyek és a szállások is. Ezért – amennyiben pénztárcánk a döntő –, inkább a nyári hónapokban utazzunk ide. Ilyenkor sok szabadtéri programon vehetünk részt, és sok kedvezményben részesülhetünk annak ellenére, hogy ekkor is sok a turista.

 Télen nagyon hideg van ebben a városban, így inkább kerüljük az itteni téli vakációzást. Ha New Yorkba járunk, kedvünkre való lehet egy színházi előadás mellett az is, ha ellátogatunk a Bronx Zoo-ba, a Wall-Streetre, a Broadway-re vagy a Central Park-ba.

  
Iktatva: Akciós repjegy Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018