0

Akciós repülőjegyek Las Vegasba, a kaszinók városába

Az amerikai Nevada állam legnagyobb lélekszámú városa Las Vegas, mely a világ egyik legnagyobb szórakozási-, bevásárlási- és szerencsejáték-központja. A városban rengeteg kaszinó és szórakoztatási egység található. A kaszinó-hotelek masszív épületek, sok vendégszobával és nagy kaszinótermekkel. Naponta több millió ember látogat a szerencse városába. Ha te is el szeretnél ide látogatni, egy kis időráfordítással találsz akciós repülőjegyet Las Vegas végállomással.

A magyar utazó Budapestről nem sok járatot talál Las Vegasba, viszont van rá lehetőség, hogy repülővel eljussunk ezen amerikai városba. Leginkább akkor sikerül akciós repülőjegyet lefoglalnod, ha rugalmas vagy, és bevállalod az átszállást, vagy akár egy kibővített utazással nem Budapestről, hanem Bécsből indulsz.

Akciós repülőjegyek Las Vegasba

Akciós repülőjegyek Las Vegasba

Las Vegas repülőtere jóformán a városban található. Budapestről a Delta, a Condor és a Virgin Atlantic légitársaságokkal egy átszállással érhető el. Amerikában a helyi közlekedés jól szervezett, és taxit fogadni sem kerül sokba. Ha utazásod dátuma rugalmas, könnyen találsz akciós repülőjegyet Las Vegasba, hiszen az idejében lefoglalt repjegyek mindig sokkal olcsóbbak az indulás előtt vásárolt repülőjegy áraknál.

Azt mindenképp leszögezhetjük, hogy Las Vegas – mivel a kaszinók városa – meglehetősen drága város. Az ideutazáson ellenben sokat lehet spórolni, ezért is fontos, hogy kifogjunk egy jó akciós repülőjegy-ajánlatot. Így maradhat pénz a szerencsejátékokra, melyre a befektetést egy kis szerencsével akár meg is duplázhatjuk.

  
Iktatva: Akciós repjegy Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018