0

Akciós repülőjegyek Amerikába

Számos közvetlen járat indul Budapestről az Egyesült Államokba. Ezzel jó tisztában lennünk, amikor akciós repülőjegyeket keresünk Amerikába. A turisták körében legnépszerűbb a Budapest-New York járat, mely a Kennedy repülőtéren landol. Ha közvetlen járattal szeretnénk utazni, és nem akarunk átszállni, akkor az American Airlines-Malév és a Delta légitársaságok közvetlen járatait keressük.

Ha viszont olcsóbban szeretnénk utazni, és nem riadunk vissza az átszállástól sem, abban az esetben ajánlottak az Air France, a Czech Airlines, a Lufhansa vagy a British Airways járatai, melyek weboldalain szintén beszerezhetők az akciós repülőjegyek Amerikába.

Akciós repülőjegyek Amerikába

Akciós repülőjegyek Amerikába

Budapestről New Yorkba 152 ezer forintért repülhetünk, Miamiba 157 ezerért, Los Angelesbe 170 ezerért, Las Vegasba 183 ezerért, Washingtonba pedig 162 forint ellenében juthatunk el. Ezek az amerikai városok a legnépszerűbbek és a leglátogatottabbak. Ha főszezonban szeretnénk megvásárolni a repülőjegyet Amerikába, jóval többet kell érte fizetnünk, mint ha előfoglalással vennénk meg. Legjobb jó előre lefoglalni a jegyet, 3-4 hónappal az indulás előtt, ugyanis ekkor biztos olcsóbban hozzájutunk, mint az indulás előtti napokban, hetekben.

Több mint 306 millió lakosával Amerika a harmadik legnagyobb ország a világon. Itt szinte minden náció megtalálható, ezért a világ egyik legnagyobb olvasztótégelyeként tartják számon. Igaz ami igaz, Amerikában mindenféle ember otthonra lelhet megkülönböztetés nélkül.

  
Iktatva: Akciós repjegy Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018