0

A portugál légitársaság Budapest reptereivel is kapcsolatban áll

Napjainkban a világ bármely pontjáról könnyűszerrel eljuthatunk bárhová. Erre szolgál többek között a rengeteg légitársaság, melyek jobbnál jobb árajánlatokkal várják az utazni vágyókat. Európa legnagyobb légitársaságai közé tartozik a portugál légitársaság (a TAP), ami Budapest reptereivel is kapcsolatban áll. Ez a légitársaság rendelkezik a legbővebb hálózattal Európától egészen Brazíliáig.

 A portugál légitársaság központja Lisszabonban van, Portugália fővárosában. A társaság minden nap indít járatokat Lisszabonból a Föld bármely pontjára. Így könnyen és gyorsan eljuthatunk Rio de Janeiroba, Sao Pauloba, Caracasba, Dakarba vagy akár a Zöldfoki-szigetekre is.

Portugál légitársaság Budapest

Portugál légitársaság Budapest

 A portugál légitársaság Budapestre heti több alkalommal indít járatokat, már elég régóta, egész pontosan 8 éve. A budapesti járat a Ferihegyről indul, a 2A terminálról, és az utasoknak már 2 órával az indulás előtt ott kell lenniük, hogy minden időben és rendben történjen. Emellett azért is jó döntés a portugál légitársaságot választani, mert nem csak a kontinensek között teremt kapcsolatot, hanem a kontinenseken belül is.

 Érdemes felvenni a kapcsolatot a légitársaság reptereivel, mert kellemes körülmények között utazhatunk, s finom ételekkel várják az utasokat, melyeket egy híres szakács készít. A portugál légitársaság Budapest repterével kiépített kapcsolatának és a sokak számára nagy könnyebbséget jelentő közvetlen járatoknak köszönhetően egyre több utazni vágyó veszi igénybe ezen szolgáltatásokat.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018