0

A legolcsóbb repülőjegy foglalás feltételei

Legolcsóbb repülőjegy foglalást akkor végezhetünk, ha a jegyet főszezonon kívül foglaljuk le. Ez azt jelenti, hogy akkor vásároljuk meg a repülőjegyet, amikor nincs turistaidőszak (tél vagy nyár), nem közeledik semmilyen nagyobb ünnep és nincs semmilyen világrangos esemény sem, amely turisták millióit vonzaná (Olimpia, Forma-1 stb.).

A légitársaságokon is sokat megtakaríthatunk. Például ha rövidebb távon szeretnénk repülni, mindenképp ajánlott fapados légitársaság által indított gépet választani, mert rövid távon ezek a legolcsóbbak. Amennyiben nem fapados légitársasággal utazunk, hanem olyan gépre ülünk fel, amelyen Business és első osztály is van, mindenképp a turista osztályra váltsunk jegyet, mert ezeken a gépeken az a legolcsóbb.

Legolcsóbb repülőjegy foglalás

Legolcsóbb repülőjegy foglalás

Fapados, illetve nem fapados légitársaságok esetében is sokat spórolhatunk, ha időben lefoglaljuk a repjegyet, már hónapokkal az indulás napja előtt, ugyanis az indulás közeledtével a fennmaradt jegyek ára nagyon megdrágul. A legolcsóbb repülőjegy foglalás esetén tehát soha ne hetekkel vagy napokkal az indulás előtt próbáljunk meg helyet foglalni.

A repülőjegy olcsósága függ az utazni vágyó személy(ek) életkorától is, ugyanis szinte mindegyik légitársaság biztosít kedvezményeket csecsemők, gyerekek, diákok, családosok és nyugdíjasok részére. Például a kétéves kor alatti csecsemők utazhatnak szüleik vagy felvigyázójuk ölében is, viszont ha számukra is helyet szeretnének foglalni, egy gyerekjegy árát kell kifizetni.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018