0

Ázsiai légitársaságok

Ázsia Földünk második legnagyobb földrésze, mely Európától keletre fekszik. Sok szép vadregényes táj hazája, érdekes kultúrával, mely mindig is óhatatlanul vonzotta és ma is vonzza az európai embert. Vegyük például Kínát, amely évezredes hagyományaival, ugyanakkor gyorsan fejlődő korszerű városaival várja a kíváncsi felfedezőket. Mivel Ázsia több fejlődésben lévő országgal büszkélkedhet, már megjelentek a különböző ázsiai légitársaságok is.

Az ázsiai légitársaságok nem annyira népszerűek nálunk, Európában. Ám mivel ezen társaságok jelenleg fejlődő országokat képviselnek a saját kontinensükön, méltán híresek, és idővel hozzánk is eljutnak majd, elfoglalván így helyüket a világ légi forgalmában.

Ázsiai légitársaságok

Ázsiai légitársaságok

Néhány közismert, neves légitársaság: az Air Asia, az Air China és a Korean Air. Ezek az ázsiai légitársaságok eléggé ismertek már nemcsak keleten, hanem a mi kontinensünkön is. Ezen táraságok – amint a nevük is mutatja – egy-egy országot képviselnek, mégpedig a jelenleg leggyorsabban fejlődő országokat. Európával szemben a keleti földrészen az évek során nem terjedt el olyan gyors ütemben a modernizáció.

Egy ázsiai utazás tervezésekor érdemes az ázsiai légitársaságok közt is szétnézned, és akár választanod is közülük, mivel ugyanúgy megbízhatsz bennük is, mint a hozzánk közelebb található légitársaságokban. Ha már arra a földrészre utazol, mért ne tennéd olyan társasággal, aki oda haza jár?

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018