0

Ázsiai fapados légitársaságok

Gyakran halljuk azt a kifejezést, hogy fapados. Lássuk, mit is rejt tulajdonképpen ez a megnevezés! Fapados légitársaságok címszó alatt azok a légitársaságok értendőek, melyek jegyeiket az átlagnál jóval kedvezményesebb áron értékesítik, viszont a szolgáltatás minősége is jóval alacsonyabb szintű, mint a többi járaton.

Az emberek pénztárcájuk kímélése érdekében mégis nagyon gyakran választják ezeket a járatokat. Érdemes azonban a jegy vásárlásakor nagyon odafigyelni, mert ha a jegyet nem az utazást megelőző hetekben, hónapokban vásároljuk meg, akkor akár annyit is fizethetünk, mint egy normál járaton, sőt többet is. A jegyek árát ugyanis – akárcsak a többi légitársaságnál – a szabadon maradt helyek számával arányosan növelik: minél kevesebb a szabad hely, annál többe kerül az adott jegy.

Ázsiai fapados légitársaságok

Ázsiai fapados légitársaságok

Az ázsiai fapados légitársaságok között találunk olyan járatokat is, amelyek nemcsak belföldön közlekednek, hanem külföldre is szívesen elrepítik az oda vágyókat. Ilyen járat van például Londonba, de akár Ausztráliába is eljuthatunk ezekkel a járatokkal.

Az ázsiai fapados légitársaságok között olyan járatra is bukkanhatunk, amely nemcsak a kedvezményes jegyet biztosítja, hanem szórakoztatást is biztosítanak az utasok számára. Egyik alkalommal az utaskísérők a biztonsági utasításokat a híres popénekesnő, Lady Gaga egyik ismert számára, a Just dance dallamára adták elő, mely – mondanom sem kell –, hatalmas döbbenetet és jókedvet váltott ki az utasok körében.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018